Tim Kores in Demetra Malalan: Šušlja se, da sta par

Tim Kores in Demetra Malalan (foto: Pop TV) Pop TV
Vir: Story
29. 1. 2013

V javnost je pricurljala novica, da se med zmagovalko X Factorja Demetro Malalan in Timom Koresom, članom zasedbe IN&OUT, baje nekaj plete. Iz zanesljivega vira smo izvedeli, da naj bi šlo za veliko simpatijo, ki je iz prijateljstva prerasla v ljubezen.

V prejšnji številki revije Story smo se že pogovarjali s Timom Koresom, ki je za našo revijo povedal marsikaj sočnega o svojih ljubezenskih navadah, o oboževalkah, ki mu na družabna omrežja z veliko vnemo pošiljajo gole fotografije, in o tem, da je še vedno 'uradno' samski. Namignil nam je, da dekle sicer ima, a da nista v partnerskem odnosu.

Tim, ki nenehno zagotavlja, da uživa svojih rosnih 23 let, in živi življenje pravega rokerja, je bil v preteklosti že romantično povezan z medijsko izpostavljenima dekletoma. Precej na očeh javnosti je potekala zgodba o tesnem prijateljstvu, ki se je razvilo iz triletne zveze z Majo Keuc, zmagovalko resničnostnega šova Slovenija ima talent. Kmalu za tem smo Tima na eni izmed zabav ujeli med strastnim poljubljanjem z novinarko Pop Ina Matejo Ropošo. Oba sta takrat zanikala, da bi se med njima zgodilo kaj več, in zatrdila, da sta ostala v odličnih prijateljskih odnosih.

Zdaj pa smo od zanesljivega vira slišali, da naj bi se Tim že nekaj časa na skrivaj sestajal z Demetro: "Tim se je že neštetokrat odpravil v Trst, da bi obiskal Demetro. Sicer pa je Demetra nekoč izjavila, da jo pride s Štajerskega konca iskat njen fant," je za Story povedala oseba, ki želi ostati anonimna. Slišali smo, da naj bi se oba nenehno družila in v vsem podpirala, kar je potrdil tudi Tim, potem ko smo ga vprašali, zakaj se v novem videospotu skupine IN&OUT pojavi prav Demetra.

"Drug drugega izjemno podpiramo, tako da smo se tudi zato odločili, da jo vključimo v naš videospot za pesem Od višine se zvrti. Potrebovali smo lepo damo za neki kader in takoj smo se spomnili na Demetro. Prosili smo jo, da bi nam priskočila na pomoč in zaigrala prizor s pobeglim psom. Takoj se je strinjala, in čeprav je vedela, da bo v videospotu samo nekaj sekund, se je nemudoma pripeljala iz Trsta, posnela kratek kader in se nato vrnila domov."

Demetrino zagnanost in odločitev skupine bi si sicer lahko razlagali na več načinov, zato smo o zanesljivosti skritega vira povprašali kar Tima, ki nam je zaupal tole: "Ni res, z Demetro nisva par. Res je, da se občasno skupaj z drugimi fanti iz skupine odpravimo v Koper na kosilo, kjer se nam pridruži tudi Demetra, a to še ne pomeni, da sva par."

V nadaljevanju se je naš pogovor s Timom toliko razvil, da nam je iskreno zaupal, da se ljubezni z Demetro ne bi branil: "Pustimo se presenetiti, saj nikoli ne veš. Ljubezen te zna presenetiti, ko to najmanj pričakuješ." Romantični Tim torej ne izključuje možnosti, da bi se iz prijateljstva razvila ljubezen s sicer mlajšo Demetro.

"Starost ni pomembna; če se dva razumeta, potem razlika v letih ne igra večje vloge. Leta niso glavni dejavnik v ljubezni. Včasih je mlajša oseba lahko izredno zrela. V nekaterih primerih celo bolj kot starejše." Tim ima sicer o Demetri izredno lepo mnenje: "Demetra je izredno zrela za svoja leta. Lahko bi rekel, da kar nenormalno zrela. To je jasno, če jo recimo primerjam s prijateljicami moje 16 let stare sestre."

23-letni Tim večji pomen pripisuje predvsem medsebojnemu ujemanju: "Saj ne, da bi se je branil, Demetra je res luštno, pametno in sposobno dekle, a to ni vse. Za kaj več bi jo moral še bolje spoznati kot osebo. Vedno gre lahko torej za dekle, ki je odlično v vseh pogledih, ampak če mi osebnostno ne ustreza, potem ne gre."

O govoricah o domnevni ljubezni smo želeli povprašati tudi Demetro, ki nam je do konca redakcije ni uspelo dobiti. Pred kratkim pa smo zasledili, da je bila na snemanju videospota za svoj drugi singel Malo fantazije na trnih zaradi svojega fanta, ki videospota, kjer se objema z drugim, še ni videl.

Demetra je tako, čeprav je bila o tej temi precej skrivnostna, potrdila, da fanta vendarle ima. Šlo naj bi za osebo, ki ni na očeh javnosti. Je to izjavila zato, da bi nas malce zmedla, ali res drži? Čas bo prav gotovo pokazal svoje.

Nova Story že v prodaji

Story