Tim Kores in Ines Erbus: Je Ines že pozabljena?!

Tim Kores in Ines Erbus: Je Ines že pozabljena?! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
6. 6. 2016

Pred dobrim mesecem dni smo razkrili romanco glasbenika Tima Koresa z Ines Erbus, pevko, ki se dokazuje v oddaji Znan obraz ima svoj glas. Ljubezen se je med parom pletla kar nekaj mesecev in skrbno sta skrivala svoje zaljubljene poglede. A očitno je pomlad znova naredila svoje in Tim je odfrčal na drug cvet.

Romanca z Ines Erbus se je hitro zaključila.
Ines je preteklost.

Tim je bil kar precej časa v resnih zvezah in očitno ima zdaj dovolj. Po Maji Keuc in Niki Gorič se je ogrel za Ines Erbus, ki smo jo lahko spremljali v oddaji Znan obraz ima svoj glas. Ampak ljubezen, kot kaže, ni obrodila sadov, čeprav sta si privoščila ljubezenski dopust v rajskih smučarskih Dolomitih. Takrat je Tim podal pobudo za smučanje in Ines se je ujela na trnek.

POMLAD

A kako pravi rek: Mladost je norost, so rekli ljudje, čez jarek skače, kjer je most. Tam, kjer ga pa, ni pa skače Tim. Ali bolje rečeno – s cveta na cvet. Mi smo dobili informacijo, da je Timu znova zaigralo srce. Ampak tokrat brez Ines. V njegovem objemu se je znašlo drugo dekle. Vsaj po fotografiji sodeč, ki jo je Tim objavil na svojem Instagram profilu, je tokratno izbranko prejšnji teden peljal na morje, natančneje na hrvaški Ugljan. Tim je preprost fant, ki ne skriva tega, da uživa življenje. In zaupal nam je, da se s tem ne obremenjuje. "Kdaj bom užival, če ne zdaj? V nekem trenutku nam je dano, da vsi skusimo življenje. Vsak posameznik si nabira izkušnje po svoje. Ob nekaterih kombinacijah dobiš slabše, ob nekaterih boljše. Ni ga korenjaka, ki ne bi bil na tleh vsaj enkrat v življenju. V vseh teh koščkih se enkrat najdeš, če ne ... Potem pa postaneš kakšen odvisnik in utapljaš svoje samopomilovanje. To so vse faze pred tisto 'ustalitvijo'. Mar ne mislite, da bom pri 27 letih že imel ženo in otroke? Po eni strani, zakaj pa ne, po drugi pa ... Vsak potrebuje svoj čas, današnji tempo ni enostaven. Deluješ na šestih koncih na 16 različnih načinov. Ne obremenjujem se s tem, ko se drugi z mano. Vse pride ob svojem času. Aja, in ne čakam na svojo princeso, čakam na tisto, ki zna skuhati vsaj tri stvari in gleda Star Wars!" Po teh besedah mu res ne moremo zameriti. Nismo pa prepričani, da je novice dobro sprejela tudi Ines Erbus, ki novice o razhodu ni komentirala.

■ MIMA