Tim Kores in njegove razgaljene fotografije

Tim se je za majsko 
fotografijo oblekel v 
delavsko obleko in s tem 
obeležil praznik dela. (foto: Franci Prost) Franci Prost
26. 4. 2015

Novino uredništvo je kontaktiral fotograf, ki je pred časom posnel nabor zanimivih fotografij, na katerih se kot glavna zvezda pojavlja eden od najbolj priljubljenih glasbenikov pri nas – Tim Kores.

Čeprav so fotografije v mapi njegovega računalnika poležavale kar nekaj časa, je z rastjo Timove prepoznavnosti rasla tudi njegova želja po razkritju pikantne skrivnosti. O fotografijah, ki naj bi jih Tim posnel za prav posebno dekle, smo povprašali tudi simpatičnega Mariborčana, ki presenečenja ob našemu odkritju ni mogel skriti. V Novi tokrat ekskluzivno objavljamo fotografije zapeljivega Tima Koresa, ki se, kot pravi, fotografij ne sramuje, in pojasnjuje, da se je resnična zgodba za fotografijami začela z izgubljeno stavo. Šaljivi 25-letnik

je svojo 'kazen' želel odplačati v svojem slogu, kot pojasnjuje, pa je rezultat t. i. Koridar, katerega je vse do zdaj uspešno hranil zase. "Moja naloga je bila, da naredim razgaljeni koledar. Da pa ne bi bil tako 'strog', sem ga naredil malo po svoje in obrnil na hec," je povedal Tim, ki se nadaljnjemu pojasnilu okoliščin ni mogel izogniti. "S kolegom sva stavila glede nekega norega dogodka pred nekaj leti, ko sem trdil, da je bilo tisto leto prestopno, prijatelj pa, da ni bilo," pojasnjuje Tim in dodaja, da je bila kazen izdelava koledarja. "Ker se je vse skupaj dogajalo poleti, sva določila še, da mora biti ta razgaljen," je povedal Tim in dodal, da je zdaj jasno, kdo je izgubil.

Kot nam je povedal Tim, na svoje fotografije gleda kot na rokersko parodijo tradicionalnih koledarjev, ki visijo v mehaničnih delavnicah. Kot perfekcionist pa je hotel tudi tako zahtevno nalogo narediti, kot je treba, zato je v fotografijo vsakega meseca vnesel svojo osebnost. "Hotel sem prikazati, kako se jaz obnašam v določenem mesecu, kakšen sem kot oseba, da sem zabaven in da se rad pošalim iz določenih situacij," je povedal Tim in dodal, da mu norčevanje iz sebe nikoli ni bilo tuje."

KAJA MILANIČ, foto: Franci Prost

Značke: Tim Kores