Tim Kores (In&Out): Hoče prehiteti bivšo?!

Tim Kores (foto: Pop TV) Pop TV
Vir: Lea
9. 7. 2012

Že poznani Tim Kores, ki so ga na začetku pevske kariere omenjali kot fanta Maje Keuc, je samski. Da je njegova bivša Maja tako uspešna, ga ne moti, saj se zaveda, da je na dobri poti, da jo v določenih pogledih dohiti.

"Najprej sem se z dejstvom, da sem pristal v skupini, soočil zelo slabo, saj nisem vedel, kaj to prinaša. Zdaj mi je zelo odleglo, saj vem, da imamo možnost ustvarjati glasbeno kariero na podlagi tega, kar v resnici smo. Tudi zame to pomeni, da grem v pravo smer," doda.

"Za zdaj ne čutim potrebe po solo karieri, čeprav ta po mojem mnenju mika vsakega glasbenika. S skupino IN&OUT sem izjemno zadovoljen."

Tudi Timu ne manjka oboževalk, ki ga spremljajo na vsakem koraku. Nekaterim pa je še posebej zanimiv ravno zato, ker je bil nekoč fant Maje Keuc. "Mogoče sem v osnovi nekoliko bolj prepoznaven, ampak žal samo zaradi razmerja, ne zaradi česar drugega bolj produktivnega. Ljubezen je čudovita, zato sem pa trenutno samski. (smeh) Zagotovo, če bi imel dekle, bi se moralo soočiti z mojim delom, tako ali drugače, saj je to del mojega življenja. Bi pa poskušal že v osnovi izbrati dekle, ki ji oboževalke ne bi predstavljale težav," prizna.