Tim Kores je zaljubljen v Ines Erbus!

Ines Erbus izhaja iz 
glasbene družine, 
kar imata skupno s 
Timom. Letos jo 
lahko spremljamo v 
šovu Znan obraz 
ima svoj glas. (foto: POP TV, osebni arhiv) POP TV, osebni arhiv
Vir: Nova
25. 4. 2016

Glasbenik in radijski voditelj Tim Kores je očitno podlegel vonju zaljubljene pomladi.

Na njegovem Facebook profilu smo ujeli romantično slikico, na kateri je poziral s simpatično blondinko, ki pa je bila hitro umaknjena. Kot se je izkazalo, je šlo za precej prepoznavno dekle, s katero se zelo dobro razumeta. Tim ni ravno znan po tem, da bi v javnosti razlagal o svojem ljubezenskem življenju. Od vseh njegovih punc poznamo le Majo Keuc in Niko Gorič, s katero sta se razšla lani. Nika, ki študira na Royal Academy of music v Londonu, je Timu pustila velik pečat. Tako zelo, da ga še danes boli glava. V navalu zaljubljenosti si je po nekaj mesecih zveze dal vtetovirati njeno ime. In le to je zdaj še vedno na njegovi roki, čeprav zveza ni zdržala več kot leto dni. "Ja, to je bila dobra šola. In zagotovo se zdaj ne bom več tetoviral!"

Seveda je Tim kot glasbenik še vedno zelo vpet v svoje delo, zato ni čudno, da na svoji poti srečuje tudi postavne lepotice, ki mu mešajo glavo. Ampak Tim se ne da tako zlahka. No, vsaj ni se, do nedavnega. Kajti očitno mu je glavo zmešala postavna Ines Erbus, ki jo lahko spremljamo v oddaji Znan obraz ima svoj glas. Parček si je privoščil nekaj dni oddiha in se odpravil na smučanje, kjer sta očitno vez nekoliko poglobila.

"Zdaj se že nekaj časa poznava. Natančneje spoznala sva se pred letom dni na eni od lokalnih televizij, kjer sva imela intervju. Takoj sva začutila dobro energijo. Potem sva se srečevala na različnih zabavah in vedno znova sva se družila, ampak prijateljsko. No, potem je beseda dala besedo in rekel sem, da grem smučat, ko je pokazala interes, da se mi pridruži. In tako je naneslo, da sva končala v Dolomitih. V čudovitem kraju Marmolada. Gora s 3.343 metri nadmorske višine je bila idealen kraj, da bi se skrila, pa nama ni nekako uspelo. Nekaj Slovencev, ki so smučali, me je tam prepoznalo in bilo je prav luštno. Predvsem sva si mislila, da se bova nekoliko odmaknila." Vse to se je odvijalo, preden se je na malih zaslonih začela predvajati oddaja Znan obraz ima svoj glas, kjer se Ines vsak teden predstavlja z novim glasbenim izzivom. S Timom imata tako še več skupnih točk.

Ne skrivata se več!

Parček se je nekaj časa še skrival, a zdaj to več ne gre! "Nimava česa skrivati. Po drugi strani pa je tudi res, da še ne veva točno, kako stvari stojijo. Sam potrebujem kar nekaj časa, preden se spustim v karkoli s komerkoli, sploh če gre za neko ustaljenost. Sej veste, kako je, včasih še svojih najboljših prijateljev ne poznaš dobro. Sploh kar se tiče recimo zvez, je potreben čas, včasih ljudi še po letu dni ne spoznaš ... In to drži. Zato sem si rekel, da si bom preprosto vzel ta čas. Je pa res, da je nekaj v zraku, razen ptic, letal, in CO2," doda Tim. Potemtakem se je Kori očitno dobo znašel, saj si je pustil dokaj odprto razmerje.

"Predvsem čakam, ne razmišljam kaj dosti o tem, prepuščam se toku. Nisem ljubosumen tip človeka in ne prenesem, če me kdo omejuje. Ne spodbujam ljubosumja in niti ne želim, da ga kdo izvaja na meni. Ko sem z nekom v zvezi, ostajam zvest. Tisti, ki me dobro poznajo, vedo, kje so moje meje in kje so te točke, na katere se pritiska, in ne govorim o čakrah. Če mi je za nekoga mar, potem ne kolovratim okoli z drugimi. Sicer pa pri nas moških je tako: ''Če si na dieti, še zmeraj lahko gledaš odprt hladilnik!'' Če pa sem svoboden, pa pač raje uživam v tej svobodi. Zdaj še lahko gledam okoli in si puščam možnosti." Zanimivo moško razmišljanje, s katerim pa se verjetno ne bodo strinjale predstavnice nežnejšega spola. "Čeprav, kolikor sva se z Ines pogovarjala, je pri njej podobno. In glede na to, da sva šla na smučanje, lahko tako tudi sklepam."

MIMA