Tim Kores – Kori: Modra ovojnica ga je prestrašila

Tim Kores – Kori: Modra ovojnica ga je prestrašila (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
14. 3. 2017

Po objavi njegove zdaj že uspešnice Jaz sem Kori je Tim padel pod soj žarometov. Ampak tistih nekoliko bolj negativnih, za kar je poskrbela njegova nekdanja punca Maja Keuc.

S Timom sta bila kar nekaj časa par, in sicer v obdobju, ko je sama tekmovala v šovu Slovenija ima talent, potem sta se razšla in danes nista več v stikih. Oba sta si ustvarila svojo kariero in Tim ni nič kaj zaostajal (predvsem po prepoznavnosti) za Majo.

Ta pa se je oglasila, ko je slišala njegov komad, in mu zagrozila s tožbo. Na vprašanje, kako sta spor rešila (Tim je namreč v svoji pesmi Jaz sem Kori v šali uporabil stavek 'včasih sem spal z Majo Keuc'), pa je dodal še tole. "Slišal sem, da me želi tožiti. Ampak do danes nisem dobil nikakršnega poziva s sodišča. No, lažem. Enega sem dobil. In takrat me je kar zmrazilo." Tim je res dobil modro kuverto, ampak ni bila od Maje. "Bila je v zvezi z neko drugo zadevo. Nič groznega," je še povedal Tim. Modra ovojnica pa je bila povabilo na razpravo v zvezi z neko nepremičnino, kot nam je še uspelo izvedeti od Tima.

MIMA