Tim Kores Kori pripeljal "dida" Tonija!

Tim Kores – Kori je 
v Slovenijo pripeljal 
dida Tonija. (foto: OSEBNI ARHIV) OSEBNI ARHIV
Vir: Nova
19. 2. 2019

Nova spletna senzacija dida Toni je pred kratkim obiskal Slovenijo, za kar je poskrbel radijski moderator in glasbenik Tim Kores Kori. 

Njegov znamenit stavek “Vježbaj, PTM” ima že kot milijon ogledov in Tim se je odločil, da se s Tonijem poveže. “Dida Toni je v zadnjem času s svojim legendarnim stavkom “Vježbaj, PTM” povsod, kamor kliknem,” pove Tim. “Dvainosemdesetletni Toni je postal spletna senzacija čisto po naključju in danes ima že več milijonov ogledov na različnih kanalih. Prav zato smo si rekli, da ga je treba povabiti kot gosta in kdo ve, morda pa bi se našemu vabilu celo odzval. In res. Sprejel je naše vabilo in na koncu je izpadlo res noro. Dida Toni je res faca in s svojo energijo je okužil vse!”

Po tistem, ko je Tim Tonija poklical, se je začela skupna zgodba. “Malo smo bili v dvomih, kako se bo odzval, ampak ko sem ga poklical, je bil takoj za. Prav neverjetno, saj je takoj poštekal, kaj želimo, in prišel brez problema ali zadržkov. Na koncu najinega telefonskega pogovora me je celo vprašal, ali kaj 'vježbam' (vadim o. p.).”

Brez zapletov ne gre

In res, tako kot se za novodobno zvezdo spodobi, se je Timova jutranja ekipa odpravila po dida Tonija v Zagreb z limuzino. “V bistvu smo mu organizirali prevoz z limuzino, ki bi ga pripeljala iz Zagreba naravnost na radio, ampak se je na vse zgodaj zjutraj pokvarila. To je bilo ob peti uri nekje pred mejo s Hrvaško. Kaj narediti? Dida Toni nas je čakal sredi Zagreba, mi smo imeli vse pripravljeno, potem pa to. Edina rešitev je bil taksi. Seveda smo zjutraj vsi opravili sto telefonskih klicev, da smo vse rešili, kolikor se je le dalo," je povedal Tim. "Voznik limuzine je celo zjutraj razmišljal, katero lumuzino naj vzame in se je žal odločil za napačno, se zgodi, višja sila, ki se imenuje agregat,” je še povedal Tim.“Toni je prišel v spremstvu dveh spremljevalk. Čakala ga je rdeča preproga. In kaj ja najbolj zanimivo? Njegovi oboževalci. Dan prej smo na FB naredili dogodek "Vježbaj z dido Tonijem", na katerega se je v enem dnevu prijavilo 4.600 ljudi. Seveda jih toliko ni prišlo, jih je bilo pa precej. Nekateri so si celo polepili avtomobile vježbajmobil. Toni je bil super, dal je nekaj nasvetov, kako se prehranjevati, naj jemo, kar nam srce poželi oz. želodec, in seveda je treba 'vježbati' ... Potem bomo fit, kot on pri 82 letih.”

Nov duet

Seveda Tim ne bi bil Tim, če iz te zgodbe ne bi nastalo še nekaj drugega. “Res je. Skupaj sva posnela tudi pesem z naslovom Vježbaj p**** ti materna. To je njegov prvi hit, prvi hit na Balkanu in čast je pripadla meni, da sem z njim posnel prvi duet,” se je še pohvalil glasbenik.

Besedilo: MIMA // Fotografiji: osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri