Tim Kores & Mateja Ropoša: Nov medijski par?

Mateja Ropoša in Tim Kores (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Story
16. 7. 2012

Kaj se plete med članom skupine IN&OUT Timom Koresom in novinarko Matejo Ropoša?

Ne bi bilo prvič in sploh še manj presenetljivo, da bi se razvila romanca med novinarji in zvezdami, ki se v nekem trenutku skupaj znajdejo ali pred mikrofonom ali v zaodrju. Takšnim in drugačnim zgodbam smo priča z vsega sveta, ne nazadnje je tudi v Sloveniji kar nekaj parov, ki so svojo ljubezensko zgodbo začeli nekje 'na terenu'.

Pred kratkim smo na eni izmed zabav v navalu strastnega poljubljanja ujeli simpatično in zgovorno televizijsko novinarko Matejo Ropoša in na novo nastalo senzacijo, dolgolasega člana skupine IN&OUT Tima Koresa. Ves večer se je šušljalo, da so med njima preskočile iskrice in da je samo še vprašanje časa, kdaj se bo zgodilo še kaj več. Tima in Matejo smo nato opazili v skritem kotu, kjer sta si izmenjavala nežne in hkrati strastne poljube. Parček je deloval zelo sproščeno in celo zaljubljeno. Pa je res tako?

Seveda smo za komentar o dogodku povprašali oba in dobili občutek, da gre za zgodbo, ki je še v nastajanju. Mateja dogodka ni želela komentirati, zaupala pa nam je, da sta s Timom prek spoznavanja med oddajo X Factor postala dobra prijatelja. Zanj pravi, da ima res dobro energijo, kar je tudi sicer najpomembnejši kriterij, ki ga ima novinarka pri izbiri partnerja. Mateja, ki je zaljubljena v življenje, je še razkrila, da vsekakor ne prenese moških, ki so kot limone, in da ji lahko nasmeh na obraz pričara samo nekdo, ki je pozitivno naravnan in jo zna nasmejati.

Zanimivo, saj nam je Tim zaupal, da je Mateja oseba, o kateri bi lahko povedal veliko lepega. Poleg vsega mu je najbolj všeč to, da je zabavna in zgovorna. Na vprašanje, ali sta oba še samska, sta odgovorila pritrdilno, medtem ko je o strastnem poljubljanju spregovoril samo Tim: "Saj prijatelji si včasih tudi izmenjavajo poljube, kajne?" Po njegovih besedah je pri poljubljanju tudi ostalo, ne izključuje pa možnosti, da bi se zgodba nadaljevala, saj sta, kot pravi, v fazi spoznavanja in prijateljevanja.

Oba sta namreč precej zasedena in v iskanju prave osebe, ki ju lahko čaka že za vogalom. Oba sta tudi povedala, da se v ljubezenskem življenju prepuščata naključju in da ne rineta brezglavo v vsako stvar. Tim o nadaljevanju zgodbe z Matejo dodaja še: "Pustimo času čas, bomo videli, kaj se bo zgodilo v prihodnje."

Na uradnem zmenku še nista bila, a ker vseeno po tiho upamo, da smo ujeli nov parček v nastajanju, smo Matejo teoretično povprašali o tem, kako bi bilo v zvezi z nekom, ki ima na tisoče oboževalk. Novinarka je iskrivo zagotovila, da je takšne stvari ne bi motile, saj se zaveda, da to pri zvezdnikih pride v paketu.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story