Tim Kores posvojil psička iz zavetišča

Tim Kores posvojil psička iz zavetišča (foto: Story press) Story press
Vir: Story
1. 4. 2017

Pevec in radijski voditelj Tim Kores - Kori je velik ljubitelj živali. V otroštvu je imel žabe, kače, pajke, ptiče in hrčke.

Zdaj ima psičko Loli, ki jo je dobil na kmetiji, in pravi, da je mešanka med jazbečarjem in mariborskim zapuščencem, zato je zelo svobodnega duha.

Psička je veliko na poti med Mariborom in Ljubljano, saj zanjo skrbi tudi Korijeva sestra, ki živi v Ljubljani. "Oba sva njena skrbnika. Predvsem te dni, ko imam manj časa, mi pride zelo prav, da je v dobrih rokah. Ampak kljub temu si vzamem čas tudi za zapuščene živali, zato sem v mariborskem zavetišču posvojil Dastija. Zanj bom s podjetjem Premium Pet vsak mesec daroval za vso hrano in priboljške," ljubeče razloži Tim.

Prav tako se je pridružil podjetju Premium Pet, ki je za male navihance darovalo hrano, priboljške in igrače za kar 500 evrov. Eva Matjašič, solastnica podjetja Premium Pet, dodaja, da jih je ganila tudi zgodba mladičev, ki so jih našli na slovenski meji, zato so zavetišču Horjul poslali mleko za mladičke, plenične podloge in ostalo potrebno hrano.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story13/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 13/2017

Story 13/2017, od 23. 03. 2017