Tim Kores potrdil, da je skupina In & Out v zatonu!

Tim Kores potrdil, da je skupina In & Out v zatonu! (foto: Helena Kermelj, Primož Predalič) Helena Kermelj, Primož Predalič
Vir: Story
12. 4. 2015

Na uho nam je prišlo, da naj bi bila priljubljena fantovska skupina In & Out, ki so jo žiranti sestavili med snemanjem oddaje X Factor, bolj ali manj v zatonu. To smo preverili pri njihovem najbolj odmevnem članu Timu Koresu, ki je govorice o tem, da gre priljubljeni skupini v zadnjem času slabo, potrdil.

In čeprav je prvi član Lovro skupino In & Out zapustil že v začetku lanskega leta, so fantje kar nekaj časa vztrajali v novi, nekoliko okrnjeni zasedbi. A kot nam je pred kratkim povedal Tim, so s Tonijem in Luko nekako vsak ubrali svojo pot, kar naj bi bil tudi eden od razlogov za pogovore o razpadu skupine.

"Rekel bi, da smo na nekakšni kreativni pavzi. S fantoma smo se veliko pogovarjali o tem, kaj narediti v prihodnosti. Zdaj imamo še nekaj nastopov, po tem pa mislimo imeti daljši odmor, a bomo na željo oboževalcev tudi kdaj nastopili," je povedal Tim.

Glede na to, da je Tim v zadnjem času svojo kariero povzdignil na višjo raven, njegova prepoznavnost pa je predvsem zaradi nastopa na Emi in v oddaji Znan obraz ima svoj glas poskočila v višave, smo se spraševali, ali je k problemom v fantovski skupini pripomogel prav Timov uspeh. "Ne bi rekel, da je na odločitev o odmoru vplival moj uspeh. Vsaj videti ni tako. Kaj se ljudem plete po glavi, pa ne morem vedeti, ampak mislim, da to ni razlog," je povedal Tim in dodal, da sta s Tonijem že od začetka velikokrat želela vsak v svojo smer.

"Oba hočeva delati po svoje. In & Out je bila super priložnost, s fanti je bilo lepo delati in delali smo dobro glasbo, ampak vsak hoče delati stvari, ki so mu pisane na kožo, kot posamezniku," je povedal Tim. K slednjemu je morda prispevalo tudi to, da so se fantje iz skupine In & Out v šov X Factor prijavili kot samostojni pevci, žirija pa jim je predlagala nadaljevanje tekmovanja v skupini. In čeprav je Tim na samostojno pot stopil že pred časom, nam je povedal, da zdaj čuti, da je končno napočil čas za to, da se v celoti posveti samo svojemu delu.

"Vsak hoče delati stvari, ki so mu všeč. Meni je trenutno škoda idej, ki se mi valjajo po računalniku in po mapah na mizi, ki žanrsko ne bi ustrezale In & Out ali I vs. I. Žal bi mi bilo, če iz sebe ne bi dal tega, kar čutim," je povedal in dodal, da nad seboj nima nobenega upravnega odbora, ki bi mu žugal, kaj lahko in česa ne.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story14/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 14/2015

Story 14/2015, od 02. 04. 2015