Tim Kores: Prekril spomin na bivšo

Tim Kores: Prekril spomin na bivšo (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
3. 11. 2016

Radijski moderator in glasbenik Tim Kores - Kori se je na tattoo konvenciji v Mariboru usedel na stolček in se predal mojstru tetovaž Dejanu Mariču iz Prekmurja.

"Tetoviranje je trajalo približno šest ur, brez prestanka, brez WC, brez premora. Ne bom rekel, da ni peklo, ker je, ampak ta pekočina ni nič v primerjavi s prejšnjo zvezo," prizna Tim, ki si je dal prekriti tatu, ustvarjen v zvezi z bivšim dekletom.

"Če sem vmes na to pomislil, je bilo tetoviranje pravi balzam. Gre za mojo drugo tetovažo, prvo sem seveda prekril. Zagotovo pa ne bo zadnja. Tetoviranje je kot droga, postaneš odvisen. Že zdaj bi se potetoviral kar jutri, če bi lahko," še doda.

"Razmišljam, da bi si prekril kar celo roko, to mi je od nekaj všeč. Tako bo na račun prišla tudi leva roka, kjer bo prostor za vse druge stvari, ki mi pomenijo. Kašni motivi, Star Wars, glasba, Metallica, pesmi ... seveda ne gre za fiksno idejo, je pa okvirna. Takšne stvari po navadi počasi dozorevajo, tako da pričakujem, da se bodo motivi in želje sčasoma spreminjali."

Priporočamo