Tima Koresa nadleguje fetišist!

Tima Koresa nadleguje fetišist! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
30. 10. 2017

Priljubljeni pevec in radijski voditelj sicer nima stalne punce, "čeprav punce vedno imam," pove Tim Kores. Ima pa zato oboževalke in oboževalce. Med njimi je tudi ekstremni oboževalec, nam je zaupal Tim, s prav posebnim fetišem.

Tim s svojimi oboževalkami in oboževalci deli mnogo zanimivih zgodbic, a ena še prav posebej izstopa. "Zadnje čase se je pojavil neki tip, ki ima fetiš na moja stopala. Sicer ne vem, na podlagi česa, res pa je, da sem poleti objavil fotografijo, na kateri sem pač bos. Potem me je začel ta moški klicati in mi pisati, meni se je zdelo – v redu, pač še eden oboževalec. Kmalu mi je telefon že stalno brnel in piskal, tako da sem ga odklopil z Facebooka, pa mi je začel pisati na Instagram. Potem mi je sporočil, da se mu moram nujno oglasiti, da mi bo dokazal, da resno misli. Jaz naj mu pokažem svoja stopala v živo, on pa se bo vmes sam zadovoljil."

Tim Kores: Nadleguje ga fetišist

Seveda pa ta moški ni edini, ki Tima nadleguje; ima tudi mnogo ženskih oboževalk, kot rad pove. "Ženske mi pošiljajo marsikaj, pa jim ne bi bilo treba. Dobivam raznovrstne erotične pripomočke, fotografije razgaljenih intimnih predelov in tako naprej."

Tima ta cena slave sicer ne prizadene preveč. "Včasih sem bil šokiran, zdaj pa me nič več ne preseneti. Kaj vse sem že dobil! Zdaj se mi zdi že zabavno in jih niti blokiram več."

Besedilo: Maja Muhič \\ Foto: Helena Kermelj, osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri