Timotej in Lenart (Slovenija ima talent): "Ne bodite se pokazati svojih talentov!"

Timotej in Lenart (Slovenija ima talent): "Ne bodite se pokazati svojih talentov!" (foto: Wild Art / Pop Tv) Wild Art / Pop Tv
25. 1. 2018

V pretekli sezoni je Lado trdil, da jih ni več. Da smo že vse pokazali in vse že videli. A tekmovalci iz zadnje, 6. sezone, so znova dokazali, da imamo v Sloveniji vsaj toliko talentov, kot se po njej sprehaja nog. Nog umetnic, ki sta jih v polfinalnih oddajah ovijali okrog droga in okrog vrvi. Argnetinca, ki je segel globoko v slovenska srca. Lenarta in Timoteja na godalih, ki sta prepričala gledalce in domov odnesla glavno nagrado, slavo in 50.000 EUR.

»Zmaga nama je dala ogromno priložnosti in tako sva v preteklem letu igrala na mnogih slovenskih odrih, spoznala in delala z ljudmi, ki sva jih prej videla le po televiziji in lahko le sanjala o srečanju z njimi. Talenti so bili nora, edinstvena in zabavna izkušnja.

Kljub temu, da sva hodila na naporne vaje in se pozno vračala domov, bi vse z veseljem naredila še dvajsetkrat. Midva sva se prijavila, da bi najino ljubezen do glasbe delila s publiko in ko jo je ta sprejela, je bil občutek po vsakem nastopu, ko slišiš bučne aplavze in navdušenje, res dober, saj sva videla, da so začutili to, kar sva čutila midva,« se zmage spominjata Lenart Prek in Timotej Willewaldt iz dueta WildArt.

Timotej in Lenart vsem talentom polagata na srce:

  • »Ne bojte se pokazati tega, v čemur uživate. Tudi če ljudje okoli vas mislijo, da ni kul. Če vi uživate, to strast začutijo tudi drugi. Bodite drugačni in se ne pustite spreminjati družbi!«

Ima Slovenija še kaj talentov?

Prijave za avdicijo na 7. sezono šova so odprte, sporočajo iz Pop TV!

Priporočamo