Tina Bolta ostaja srečna v objemu svojega fanta

Tina Bolta (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
28. 10. 2014

Triindvajsetletna komunikologinja Tina Bolta se je gledalcem šova Gostilna išče šefa v srce usidrala s svojo neposrednostjo, komunikativnostjo in iskrenostjo, za vročico pa poskrbela s prijateljevanjem z Markom, ki je v očeh gledalcev že mejilo na malo manj nedolžno simpatijo.

"Vse je bilo le na prijateljski ravni, v šov namreč nisem šla s temi nameni, saj imam doma fanta. Vsi smo bili podobne starosti, zaradi česar smo se res tako ujeli, da bi si kdo mislil, da se med nami plete tudi kaj več. A kdor je gledal Voyo 24 ur na dan, je videl, da je med nami res zgolj prijateljstvo. Tisto, kar je skrčeno na 50 minut oddaje, pa verjamem, da je znalo izpasti kot kaj več," pravi Tina, fantovo reakcijo pa komentirala:

"Seveda te take stvari prizadenejo, saj se v tistem trenutku ne moreš pogovoriti in razjasniti stvari, vendar v šov sem šla z zelo velikim obojestranskim zaupanjem. Ni nobenih težav in ostajava skupaj."

Tina je zelo povezana s svojo družino, njena odločnost, osredotočenost in čut za soljudi namreč izhajajo ravno iz tragedije, ki jih je doletela pred 13 leti. O njej je spregovorila za revijo Nova, ki vas že čaka pri vašem najljubšem prodajalcu časopisov in revij.

Nova