Tina Gaber: Adrenalinska obsedenka

Vir: Nova
3. 9. 2012

Lepotička Tina Gaber je že od nekdaj športna in adrenalinska navdušenka. Pred kratkim se je tako prepustila izzivu in se udeležila odprtja Zip-line parka z najdaljšo adrenalinsko vožnjo v Evropi.

"Z veseljem sem sprejela povabilo na najbolj noro adrenalinsko doživetje, ki me je čakalo v Bovcu. Ker sem velika adrenalinska navdušenka in redna gostja adrenalinskih parkov, zame to ni predstavljalo večjega stresa. (smeh) Tako so me pred časom že prepričali, da sem skočila tudi s padalom nad Vrsarjem. Ko pa sem slišala, da smo v Sloveniji dobili zip line adrenalinski park, sem bila takoj za to, da preizkusim, kaj ponujajo," je povedala Tina.

Nad prepadom
Tina se je tako prepustila strokovnjakom, ki so jo spremljali z budnim očesom. "Najprej smo se odpeljali z vlečnico do postaje B in nato dalje s posebnim avtomobilom. Ustavili smo se v manjšem parku, kjer smo se naučili, kako se pripnemo na močne vrvi, oblečemo opremo in poskrbimo za varnost. Prav tako so bile v tem parku napeljane druge vrvi, s katerimi preizkušaš spuste, ki te pripravijo na naslednji korak," je povedala Tina. "Že takoj na začetku mi je bilo všeč in prepričala sem se, da sem popolnoma varna. Zato med prvim spustom na prvi postojanki skoraj nisem imela treme. Komaj sem čakala, da bom na vrsti za spust in da se z vso hitrostjo poženem nad prepadom. Ko sem bila v zraku, je bil občutek nepopisen. V skupini smo se spodbujali, vpili od veselja in adrenalina. Ko sem prišla na drugo stran hriba, sem komaj čakala, da se mi drugi pridružijo in nadaljujemo pot do naslednje vrvi in naslednjega spusta. Najbolj zabavno pa je to, da se spusti med seboj razlikujejo. Nekateri so nad prepadom, drugi med visokim drevjem, tretji navpični in hitri. Z velikim navdušenjem lahko priznam, da je bil to eden od najbolj zabavnih dni v zadnjem času."