Tina Gaber: 'Babji' žur v Vegasu

Vir: Story
22. 6. 2013

Manekenka in nekdanja misica Tina Gaber je že pred časom uspešno zaplavala v poslovne in lobistične vode, vendar pa si v prihodnje želi nadgraditi tudi svojo izobrazbo. A pred pisanjem magistrske naloge si je privoščila oddih v svetovni prestolnici zabave.

V Las Vegas se je odpravila s prijateljico in sošolko Nežo Marolt, sicer prav tako nekdanjo miss in televizijsko voditeljico, s katero sta se odločili, da si, preden se zakopljeta v študijske knjige in začneta pisati magisterij, s katerim odlašata že dve leti, privoščita še zadnji odklop.

"Obe sva v Vegasu že bili, zato sva vedeli, da je pravi cilj za spomladanski oddih. Ko sem maja praznovala rojstni dan, je padla ideja, da bi se skupaj tja odpravili na noro dogodivščino," pove Tina, ki je mesto greha, kot mu radi pravijo, obiskala že četrtič, vendar ga je vsakič spoznala v drugačni luči.

Prvič se je tja odpravila na svetovni izbor Miss Hawaiian Tropic, drugič jo je pot v puščavo vodila iz poslovnih razlogov, nazadnje je tam preživela novo leto, tokrat pa je bil razlog bolj spontan. Ne glede na to, da je bila tam že tolikokrat, še vedno ni videla vsega; in prav zato se mesta nikakor ne more naveličati. Ob vsaki vrnitvi domov že razmišlja, kdaj ga bo lahko spet obiskala.

"Tam imava z Nežo tudi slovenskega prijatelja, ki ima Vegas v mezincu in nama je razkazal vse najlepše, kar mesto premore. Vsakič, ko grem, spoznam kaj novega. Tokrat sem Vegas spoznala tudi z malo drugačnega vidika. Ljudje zmotno mislijo, da tam lahko doživiš samo zabavo in igralnice. Ponuja namreč mnogo več, veliko naravnih znamenitosti, od Red Rock Canyona do jezera Mead, v bližini je tudi sloviti jez Hoover Dam. Vsak dan si lahko človek ogleda nešteto zanimivosti in še jih ne zmanjka," doživeto razlaga Tina.

Več v novi številki revije Story, kjer vas čaka še več fotografij s potovanja.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 26/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 26/2013

Story Story 26/2013, od 19. 06. 2013