Tina Gaber: Droga ji je vzela prijatelje!

Vir: Lea
5. 8. 2009

Simpatično misico smo zadnje čase redno srečevali na različnih zabavah. Res si je dala duška, vendar vse zmernih mejah, saj je sama zagovornica zdrave zabave. V svojem življenju se je že srečala z drogo, ki pa ji je v življenju pustila temne sledi …

Tina ni obsedena z nenehnimi zabavami, na katere jo vabijo. Odzove se izključno na izbrane, ki jih izloči iz množice poplave vabil.

“Rada imam zabave, za katere vem, da bodo sproščene. Prav tako mora biti dobra družba, s katero se potem lahko super zabavaš. Na podlagi tega se odločim in odidem, ker vem, da bo dobra zabava trajala vso noč,” nam zaupa Tina. Po drugi strani pa obožuje prireditve na nivoju, kot so recimo gala sprejemi ali svečane prireditve.

“Takrat še posebej uživam, saj se lahko oblečem v dolgo svečano obleko in se počutim kot princeska. Takšne zabave naravnost obožujem. Na naši sceni pogrešam tovrstne zabave in plese, kot jih imajo recimo na Dunaju. Na splošno pa ne maram zabav, kjer se zbira veliko ljudi.”

Izbirčna

Tina se ne odzove povabilu na vsako zabavo. “Takšnih zabavic je preveč. Zame to sicer niso nobene pasje procesije, kot jim ljudje grdo pravijo. Lepo mi je, če se nekaj dogaja in se ljudje trudijo, da pripravijo zabavo. Vsekakor ima vsaka od teh neki svoj namen in veselijo me uspehi ljudi, ki v to nekaj vložijo.” Nazadnje se je Tina zabavala ob dobri glasbi Boba Sinclaira.

“Nisem si predstavljala, da bo tako dobro. Mogoče je čar, da se zabavi prepustiš, saj se potem res razvije. Če se zabava prevesi v prijetno druženje, je to še toliko lepše,” doda Tina. Pogoj za Tinino dobro zabavo pa je dobra družba in njene prijateljice, s katerimi preživi skupen večer.

Droge ubile prijateljstvo

Lepotica pa je prav tako zagovornica zdravih zabav, kajti za dobro zabavo ne potrebuje opojnih substanc. “Drog ne prenašam in jih ne maram v svoji bližini. Vem, da če bi se družila z ljudmi, ki bi se drogirali, bi lahko marsikdo mislil, da se tudi jaz. Vem pa, da so droge zelo prisotne prav na tovrstnih zabavah. Imela sem prijatelje, ki zdaj ravno zaradi drog več niso moji prijatelji. Hudo je gledati človeka, ki se uničuje, posebej če ga imaš zelo rad.”

Tina nikoli ni poskusila kakšne droge in poudarja, da je tudi nikoli ne bo. “Droge so mi uničile marsikaj v življenju. V prvi vrsti vezi med določenimi ljudmi, ki so jim podlegli in ki sem jih imela rada. Ne rečem, sama kdaj pa kdaj popijem kakšnem kozarček alkohola, če je recimo res dobra zabava, vendar vse v zmernih količinah.”

Priporočamo