Tina Gaber in Patrick Vlačič: “Rada te imam,”mu je napisala na Facebook

23. 7. 2010 | Vir: Story
Deli
“Zavedam se, da je Patrick vse to, kar ženske iščemo in potrebujemo.”

Začelo se je že pred časom, vse bolj intenzivno pisanje na portalu Facebook med nekdanjo miss Hawaiian Tropic, 24-letno Tino Gaber, in po mnenju številnih žensk najbolj ‘kul’ slovenskim ministrom, 40-letnim Patrickom Vlačičem, pa je v zadnjem času začelo zbujati pozornost.

Celo tako močno, da sta sprožila govorice, da sta par, da se dobivata tudi zasebno in da je med njima več kot samo prijateljstvo, ali kot bi rekel glas ljudstva: “Tako huda bejba in Vlačič pa že nista samo prijatelja!” Pa je res tako?

“Rada ga imam na tak poseben način. Vidim ga kot zelo dobrega prijatelja, na katerega lahko računam vsako minuto, tudi sredi noči. Ko ne vem, na koga se obrniti, vem, da je on prava pot. Zadnjič sva na primer tiskala mojo seminarsko nalogo sredi noči, ker je meni ‘crknil’ tiskalnik, in vedela sem, da se nanj lahko obrnem. Zbudila sem ga sredi noči in tiskala sva eno uro. Na kakršnakoli globlja občutja trenutno še nisem pripravljena, ker sem pred nekaj mesci končala zvezo s Primožem Bohincem in potrebujem nekaj časa povsem zase,” naklonjeno Tina naredi reklamo našemu ministru.