Tini Gaber se je zgodilo nekaj, na kar zagotovo ni računala, jasno je dala do znanja, kako presenečena je bila

3. 6. 2024
Deli

S svojim srčnim izbrancem je prosti vikend izkoristila za izlet v obmorske kraje.

Naša znana vplivnica Tina Gaber in premier Robert Golob sta zagotovo atraktiven par, ki pritegneta veliko pozornosti, kjer koli se pojavita. Vsi so vedno pozorni na Tinine stajlinge, saj so za marsikatero damo pravi navdih. Že večkrat je pokazala in dokazala, da se vedno zna urediti priložnosti primerno.

No, tokrat je bilo vse skupaj malce bolj sproščeno. Kot je Tina pokazala na svojem Instagram profilu, sta vikend izkoristila za izlet na Primorsko. Objavila je namreč slike iz Kopra, kjer sta se mudila, pa tudi video posnetke iz tega obmorskega bisera. Ob sliki znamenitega Titovega trga je zapisala: "Eden mojih najljubših."

Očitno je bil njun vikend res zanimiv, saj je ob eni od slik še dodala: "Sem šla v lekarno ... pristala pa na pijači na sončku, dekliščini in treh porokah." Prepričani smo, da ji ob tako pestrem dogajanju ni bilo niti za trenutek dolgčas.

Instagram/Tina Gaber

Očitno je vesela skupina deklet, ki se je zbrala na dekliščini njihove prijateljice Nine, v Kopru srečala ravno Roberta Goloba. Priložnost so izkoristile za skupni posnetek z njim - saj veste, dekliščine in fantovščine nikoli niso dolgočasne (še posebej, če bodočo nevesto ali ženina čaka opravljanje takih in drugačnih nalog, ki jih "naložijo" njihovi prijatelji).

Sliko, ki je nastala, je tudi Robert Golob delil v svoji Instagram skupini. Sprejel je prijazno vabilo dobro razpoloženih deklet, jim ustregel in nasmejan poziral skupaj z veselo druščino. Vsi skupaj so pozirali na stopnišču kavarne na Titovem trgu. Čisto mogoče je, da je sliko posnela Tina - tudi ona jo je delila na Instagramu.

Znano je, da je bila obala dolga leta njen drugi dom, tja se tudi zato tako rada vrača - in med vsakim obiskom na vso moč uživa, kar jasno pokaže tudi svojim sledilcem na družbenih omrežjih.

Instagram/Tina Gaber

Lepo je, da se naš premier zna tako sprostiti in sprejeti prijazno vabilo, se vam ne zdi? Pomembno je, da so se vsi skupaj imeli res lepo in se zabavali - in zabava je verjetno lepša, če poteka ob morju, kamor zdaj številne že pošteno vleče ...

Ne spreglejte: