Tina Gaber je izgubila ves denar!

Tina Gaber je izgubila ves denar! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
19. 12. 2016

Lepotica Tina Gaber se je pred kratkim vrnila s popotovanja po čudoviti Aziji. Seveda je imela veliko srečo, kajti potovanje ji je že na začetku ponudilo velik izziv, zaradi katerega bi s fantom lahko ostala kar doma.

Tina in njen fant Klemen sta se odločila, da bosta nekaj romantičnih trenutkov izkoristila v Aziji. In njuna odisejada se je začela že v Benetkah. "Edini načrt je bil, da načrta ne bo. Želela sem biti svobodna in vse, kar sem imela rezervirano, je bila vozovnica do Bangkoka in prva noč v hotelu. Tako je bilo celotno potovanje časovno neomejeno in nikoli nisem vedla, v kateri državi oz. kraju bom naslednji dan prespala. Ta način mi je pisan na kožo, ker menim, da smo že tako preveč pod vplivom časa, zato sem si izlet začrtala s ciljem, da mi ne bo treba gledati na uro in loviti letalske polete in prihode v hotele. Je pa bila vsa pot vseeno precej pestra in polna zabavnih presenečenj, a srečnih izidov in naključij, kot da bi nad mano bdel neki angel," doda Tina.

"Ko sva s fantom prišla na letališče v Benetke, sva na strehi avtomobila, s katerim naju je pripeljal prijatelj, pozabila denarnico in telefon. Njemu se je mudilo, zato je odpeljal in po petih minutah sva ugotovila, da nama omenjeno manjka. Ker je imel prijatelj ugasnjen telefon, je fant stekel za njim in na nekem tretjem ovinku od letališča našel telefon. Potem je tekel naprej do avtoceste in iskal denarnico. Bližal se je najin odhod letala, nama pa je manjkala denarnica z vsemi bančnimi karticami in denarjem za potovanje. Med drugim je bilo notri tudi veliko gotovine, ker sem dan pred tem prodala svoj prejšnji avto. Jaz sem vsa živčna stala pri vseh kovčkih in se po 10 minutah čakanja odločila, da grem do policistov. Našla sem jih in jih prosila, ali mi čuvajo kovčke, da pomagam pri iskanju. V tistem je pritekel neki gospod, da je našel denarnico! Norooo, v tistem trenutku sva na tako velikem letališču v istem trenutku prišla do istih policistov. Od sreče in velike poštenosti tega človeka sem imela še tri dni nasmeh do ušes."

MIMA

Priporočamo