Tina uživa v dobri hrani. Najraje seveda posega po morski hrani, ki je, odkar je večino časa na Obali, verjetno res ne manjka.
"Največkrat seveda jem pri babicah ali mami. Drugače pa se spoznavam s kuhanjem. (smeh) Nimam časa kuhati in kuhanje zase, če živiš sam, ne daje posebnega užitka. Drugače je v dvoje ali za prijatelje," je priznala Tina.
"Sem prava gurmanka in vsa hrana mi je pri srcu. Še posebno, če je pripravljena z dušo in ljubeznijo."
Tina se hitro zadovolji, tako da pri jedi res ni izbirčna. "Ne glede na to, kaj je na krožniku, zadovoljna sem s čimerkoli. Recimo kakšne testenine ali ribe ali pa domača hrana ... jem res vse! Res pa je, da meso jem bolj poredko.
Moja specialiteta pa so škampi na buzaro. Te imam tudi najraje. Škampi na buzaro so bili moj obrok vsako soboto. (smeh) Bila sem nora na škampke, še zmeraj sem. Spomnim se, da sem v drugem razredu celo napisala spis o škampih, ki ga imam še zdaj nekje spravljenega," je povedala.