Tina Gaber je zajadrala v svet kriptovalut

Tina Gaber je zajadrala v svet kriptovalut (foto: Anže Krže) Anže Krže
Vir: Nova
13. 3. 2018

Med vlogerke se je pred kratkim zapisala tudi sociologinja Tina Gaber, ki na svojih družabnih profilih v zadnjem času veliko objavlja o kriptovalutah.

Skupaj s svojim partnerjem Klemnom sta na tem področju precej uspešna in svoje znanje o tem Tina deli tudi na svojem kanalu YouTube.

"Ker so moja socialna omrežja veliko bolj polna videoposnetkov kot slik, mi je ogromno ljudi reklo, naj si naredim YouTube kanal. Sploh ker sem že lani objavila video, kako smo posvojili prašička Marina in je imel kar veliko ogledov. Že več kot pet let redno spremljam youtuberko iz Los Angelesa in ona je moj navdih, ker je v videoposnetkih naravna, zabavna in zanimiva. Zato sem se odločila, da naredim ta korak. Moje objave bodo razdeljene na tri podzvrsti: potovanja, posel in živali," je povedala Tina.

Nedavno je objavila kar uro dolg posnetek na temo kriptovalut. "Veliko videov bo tudi s področja kriptovalut in podobnega, ker je vedno bolj popularna tema in okoli sebe imam odlične strokovnjake, zato se mi zdi prav, da delim njihovo znanje," še meni Tina.

 

Priporočamo