Tina Gaber končno pokazala nekaj, na kar je marsikdo čakal (in tukaj so fotke)

11. 6. 2023
Deli
Tina Gaber končno pokazala nekaj, na kar je marsikdo čakal (in tukaj so fotke) (foto: Aleš Kocbek)
Aleš Kocbek

Odkar smo izvedeli, koga ljubi, smo se vsi spraševali, kdaj bo napočil pravi čas, da to stori. In smo dočakali ...

Saj veste, kaj pravijo ... Če ni na Instagramu, ni uradno ali pa se nikoli ni zgodilo. Malo za šalo malo zares, pa vendar. Čeprav predsednik vlade Robert Golob in Tina Gaber svoje ljubezni ne skrivata v javnosti, Gabrova na svojem Instagram profilu še ni objavila njune skupne fotografije. Vse do včeraj.

S svojimi sledilci je zdaj končno delila fotografijo, na kateri pozira ob svojem srčnem izbrancu Robertu Golobu, s katerim se mudita v Istanbulu. Kot lahko vidimo, sta na fotografiji oba nasmejana, medtem ko pozirata na manjšem odru in gledata naravnost v kamero. Med njima se bohoti razkošen in velik pokal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Pod objavo je zapisala le: "Za koga navijamo? Man City ali Inter?" Ena od sledilk je komentirala: "Za vaju." S tem je verjetno mislila na nujno ljubezen in jima zaželela, naj zveza traja.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Tina je za to priložnost blestela v čudoviti zeleni obleki z bleščicami, za njeno elegantno podobo pa je tudi tokrat poskrbela modna stilistka Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy. Nad čudovito modno kreacijo je bila navdušena Tinina sestra Urša Gaber, ki je zapisala: "Kako si lepa." S presežniki pa ni skoparila niti Nika Urbas, ki jo je opisala z besedo: "Prekrasna." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Parček je eden izmed tistih srečnežev in športnih navdušencev, ki so si lahko v živo na olimpijskem stadionu Atatürk ogledal finale nogometne lige prvakov.  Iz premierjevega kabineta so sicer sporočili, da je predsednik vlade v Turčiji na zasebnem obisku.

Preberite več na Metropolitan.si

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem