Tina Gaber v oddaji Milijonar: kljub tremi ji je uspelo zbrati tako visok znesek

4. 9. 2023
Deli

Ste gledali oddajo Milijonar? Ste videli, kako dobro se je odrezala Tina Gaber? 

V včerajšnji dobrodelni oddaji Milijonar je za dober namen sodelovala tudi partnerica Roberta Goloba, televizijska voditeljica in spletna vplivnica Tina Gaber. Ta je nastopila kot tretja, takoj ko je sedla na vroči stol, je voditelju Juretu Godlerju zaupala, da ima tremo.

Pohvalila je celotno Slovenijo

Preden je začela odgovarjati na vprašanja, je pohvalila celotno Slovenijo, menila je, "da smo res pokazali, da Slovenci znamo držati skupaj takrat, ko je najtežje. Sem ponosna, ker sem Slovenka", je prikimala.


Zadnji mesec dni, od katastrofalnih poplav naprej, je pomagala tako, da je bila na terenu, kot je poudarila, pa največ v zbirnem centru.

Pogreša vlogo voditeljice

Godlerja je zanimalo tudi, ali kaj pogreša vlogo voditeljice, Gabrova je namreč vodila športni šov Exatlon. "Priznam, da ja," je potrdila in dodala, da je bilo voditi Exatlon odlično in da bi takoj še enkrat ponovila.
"V Dominikanski republiki smo bili tri mesece in pol, postali smo ena taka mala družina. Res izjemna izkušnja in ja, pogrešam," je pojasnila.

Zbrala je pet tisoč evrov

Pri dvanajstem vprašanju je Gabrova ostala brez pomoči, za prejšnja vprašanja je uporabila glas ljudstva, klic v sili in polovičko. Vprašanje se je glasilo: Katera od teh organizacij ima največ držav članic? Odgovori pa so bili: UN, FIFA, WHO, IMF.

Gabrova je sklenila, da v namen dobrodelnosti vzame pet tisoč evrov, na vprašanje ni odgovarjala. 

V oddaji sta sodelovala tudi pevka Saša Lendero, ki je zbrala pet tisoč evrov, in Marko Miladinović, ki je za dober namen priigral tisoč evrov.

Na oddajo ima lepe spomine

Gabrova je sicer že pred oddajo povedala, da ima na kviz Milijonar zelo lepe spomine. "To je v bistvu oddaja, ki jo je, že ko sem bila punčka, gledala celotna družina. Zbrali smo se pred televizijo, pa smo ugibali. Ja, se spomnim, ko jo je vodil Jonas, pa potem Boštjan Romih. Se pa zelo veselim Jureta, ker je zelo simpatičen in mu gre odlično od rok," je za Planet TV povedala pred začetkom oddaje.

Planet TV pripravlja dve dobrodelni oddaji Milijonar, prva je že bila na sporedu, v njej so sodelovali Tina Gaber, Saška Lendero in Marko Miladinović, naslednja pa bo na sporedu čez teden dni, v njej pa se bosta v znanju preizkusila igralec Borut Veselko in antropolog Dan Podjed.

V slogi je moč: pomoč zbirata tudi Borut Pahor in Tina Gaber, poglejte, česa sta se domislila!

Preberite več na Metropolitan.si