Tina Gaber pokazala, s kom uživa to poletje in res je pravi lepotec

6. 7. 2023
Deli
Tina Gaber pokazala, s kom uživa to poletje in res je pravi lepotec (foto: Žiga Živulović jr./Bobo)
Žiga Živulović jr./Bobo

Manekenka Tina Gaber ne skriva, da obožuje poletje in vse kar je z njim povezano, predvsem pa potovanja in uživanje v sladkem niču.

Manekenka Tina Gaber je že nekaj časa zaljubljena in srečna, saj jo je predsednik vlade Robert Golob povsem osvojil in skupaj pišeta popolno ljubezensko pravljico. Poleg tega, da uživa v ljubezni, je Tina pokazala tudi svoje počitniško razpoloženje ter trenutke s številnimi kužki, ki jih je srečala na plaži. Čeprav ni povsem jasno, ali gre za letošnji dopust ali zgolj lep spomin, ki ga je delila s sledilci, je očitno, da je zelo uživala na tem dopustu.

Vsi seveda z zanimanjem pričakujejo informacije o destinaciji, kjer bo Tina preživela letošnji dopust s svojim partnerjem Robertom. Radovedno pričakujejo kam se bosta odpravila in upajo, da bo Tina delila s svojimi sledilci fotografije ali morda celo videoposnetke. Vse to je razumljivo, saj mnogi oboževalci radi vidijo delček zasebnega življenja svojih priljubljenih osebnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Tina in Robert sta lahko izbrala različne možnosti za svoj dopust. Lahko sta se odločila za oddih na kakšni eksotični plaži, uživanje v sončnih žarkih ob tirkiznem morju in raziskovanju neznanega. Morda sta se odločila za romantično destinacijo, kjer bi se lahko umaknila od vsakodnevnega vrveža in si privoščila čas samo zase. Druga možnost je lahko potovanje v kakšno kulturno bogato mesto, kjer bi lahko uživala v zgodovini, umetnosti in kulinaričnih dobrotah.

Ne glede na to, kje sta ali še bosta Tina in Robert preživela svoj dopust, pa je jasno, da jima bo najbolj pomembno to, da bosta skupaj. Tako kot vsi drugi, tudi Tina potrebuje čas za sprostitev in obnovitev energije, in prav je, da si vzame čas za počitnice in uživa v sladkem niču, ki je vsem tako zelo ljub.

Vsekakor upamo, da bo Tina delila še več čudovitih trenutkov svojega življenja s svojimi sledilci, tako da bomo lahko še naprej spremljali njene poletne dogodivščine.

Preberite še: Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

Morda vas zanima tudi: 

Voditelj in nekdanji predsednik Slovenije Borut Pahor je v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha gostil priznanega avtomobilskega oblikovalca Roberta Lešnika. Slovenec, ki je dokazal, da s talentom in trdim delom lahko posežeš po sanjah in da tuji jezik ni ovira.

Bonus video: Poglejte si še podcast s Tino Gorenjak.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem