Tina Gaber na silvestrovo posluša Alfija Nipiča

Tina Gaber na silvestrovo posluša Alfija Nipiča (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
30. 12. 2018

Nekdanja miss Hawaiian Tropic, postavna manekenka Tina Gaber, ki je ta lepotni naslov osvojila davnega leta 2008, je registrirana lobistka, bojevnica za pravice živali in sociologinja, ki danes zelo aktivno deluje na področju odnosov z javnostmi. 

Svoje ljubezni, postavnega fanta Klemna Nicolettija, ne skriva in pravi, da je na zasebnem področju srečna. Tino smo ujeli v tujini, natančneje v Bratislavi, ter jo povprašali o prazničnem vzdušju, ki je že zajelo slovenska mesta.

“December je moj najljubši mesec, čeprav so občutki, ki se mi porajajo ob misli na lepe trenutke, grenko-sladki. Kot ženska sem večni romantik in nostalgik, obožujem praznično glasbo in v glavi mi pleše toliko spominov in močnih občutkov, da na trenutke postanem zelo čustvena. Pri obdarovanju ne pretiravam in najbližje raje razveselim z malenkostmi po občutku. Darilca nakupujeva skupaj s sestro. To je za naju en tak včasih naporen, vsekakor pa prijeten in smeha poln ženski obred,” pove v smehu Tina.

“Za letošnje praznične dni še nimam posebnih načrtov. Veliko bom na poti zaradi poslovnih zadev, proste dni pa bom namenila tradicionalnim družinskim srečanjem. Pozimi kar nekaj meni ljubih sorodnikov slavi rojstni dan, tako da imamo veliko zabav in druženj. Moj oče ima rojstni dan celo na prvi dan novega leta, prva v vrsti druženj pa je babi, njen rojstni dan združimo z božično večerjo. Nismo verni, a božič vedno praznujemo po svoje. Letošnja praznična slavja pa smo začeli že v prvih dneh decembra, saj ima moj predragi kužek Mash 10 let.”

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: osebni arhiv

Priporočamo