Tina Gaber nostalgično razkrije: "Zbrali smo se pred televizijo, pa smo ugibali ..."

31. 8. 2023
Deli
Tina Gaber nostalgično razkrije: "Zbrali smo se pred televizijo, pa smo ugibali ..." (foto: Aleš Kocbek)
Aleš Kocbek

Na Planet TV pripravljajo nekaj posebnega, in sicer dve dobrodelni oddaji Milijonarja z znanimi obrazi. Ti bodo dobitke namenili za obnovo poplavljenih območij.

Številni že komaj čakajo to nedeljo, ko bodo na vroči stol Milijonarja, oddaje, ki jo vodi Jure Godler, sedli Tina Gaber, Saša Lendero in Marko Miladinović. V petek, 8. septembra, pa se bosta za dober namen preiskusila igralec Borut Veselko in antropolog Dan Podjed.

Znana Slovenka iskreno in brez olepševanj pokazala svoj trebuh po porodu. Takšna je resnica!

Pet znanih Slovencev se je zlahka odločilo za sodelovanje v dobrodelnem kvizu. Kot poroča portal Siol.net je Tina Gaber ob tem dejala: "Ja, odločitev je bila precej enostavna, denar gre v dobre roke in jaz verjamem, da bo pravično tudi razdeljen."

Srčna izbranka predsednika vlade Roberta Goloba je dodala še, da ima kviz Milijonar v lepem spominu, saj gre v bistvu za oddajo, ki jo je, ko je bila majhna punčka, gledala celotna družina. "Zbrali smo se pred televizijo, pa smo ugibali. Ja, jaz se spomnim, ko jo je vodil Jonas, pa potem Boštjan Romih. Se pa zelo veselim Jureta, ker je zelo simpatičen in mu gre odlično od rok."

Nekoč je bila ena izmed najlepših igralk na svetu, danes je stara 60 let in videti je takole

Sicer pa lahko tudi gledalci pomagajo pri zbiranju sredstav za pomoč prizadetim v poplavah v Sloveniji - že zdaj se lahko pošlje SMS sporočilo s ključno besedo PLANET10 na telefonsko številko 1919. S tem se daruje 10 evrov. Prispevajo lahko uporabniki Telekoma Slovenije, Telemacha, A1 in T-2. V nedeljo med dobrodelnim programom pa bodo odprte tudi telefonske linije, preko katerih bo možno prispevati znesek po lastni želji.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem