Tina Gaber je nadvse iskreno dala do znanja, kaj si misli o tem, bila je zelo odločna

16. 11. 2023
Deli
Tina Gaber je nadvse iskreno dala do znanja, kaj si misli o tem, bila je zelo odločna (foto: Žiga Živulović /BOBO)
Žiga Živulović /BOBO

Sklenila je, da o tej temi ne bo molčala ...

Tina Gaber, vplivnica, model in srčna izbranka premierja Roberta Goloba, se je oglasila prek Facebooka in objavila zapis, v katerem je bila zelo iskrena. Gre za njene občutke do laži. "Svetujejo mi, da se ne smem nikoli odzivati na medije. In se potem tudi ne - pa čeprav o meni pišejo zares najhujše laži," se glasijo njene besede.

Ana Tavčar po ločitvi zdaj povedala, katerih ljudi se najraje čim bolj izogiba

"A iskreno me mnogo bolj kot nebuloze o meni prizadane vsak dan nova porcija izkrivljenih ali dobesedno lažnih novic, ki se tičejo vseh nas. Katerih namen je rušenje zaupanja v vlado, največja posledica pa slaba volja in frustracije pri ljudeh," je zapisala Tina. Sama se je sicer v času, ko so Slovenijo prizadele katastrofalne poplave, zavzela za zbiranje pomoči za prizadete ljudi.

V nadaljevanju zapisa se je še spraševala, ali lahko to našo energijo začnemo uporabljati kako drugače. "Ker zaradi razmer po svetu že tako ne živimo v najbolj rožnatih časih," je zaključila Tina. Odzvalo se je veliko njenih FB prijateljev, številni pa so pritrdili njenemu mnenju.

Neee, tako zahtevne treninge ima Tina Maze zdaj, ko je v športnem pokoju, še vedno je v noro dobri formi

Sicer je pred kratkim pritegnila pozornost, ko se je udeležila otvoritve Mirovnega foruma v Parizu. Tja je prišla v ozki zeleni obleki, imela je rdečo torbico, barvna kombinacija pa je spominjala na barve palestinske zastave. S svojo pojavo je preprosto navdušila in številne glave so se obračale za njo. Barvno kombinacijo je opazil tudi palestinski predsednik vlade Mohammad Ibrahim Shtayyeh, kar je sama pokazala tudi v video posnetku na Instagramu, in se je hotel z njo fotografirati z njo.

BONUS VIDEO: HIIT z Uršo: Vadba brez poskokov - za aktivacijo telesa in kurjenje maščob.