Uf, tole si je privoščila Tina Gaber, samo poglejte te prizore, pustili vas bodo brez besed!

10. 11. 2023
Deli
Uf, tole si je privoščila Tina Gaber, samo poglejte te prizore, pustili vas bodo brez besed! (foto: Instagram / @tina_gaber)
Instagram / @tina_gaber

Skupaj s svojim srčnim izbrancem si je privoščila oddih.

Nedavne proste praznične dni so številni Slovenci dodobra izkoristili in si privoščili kakšen krajši oddih. Podobno naj bi naredila Tina Gaber in njen srčni izbranec, premier Robert Golob. Odpravila sta se na toplo, natančneje v Dubai, je poročalo več slovenskih medijev.

Lorella Flego pokazala popolno jesensko-zimsko krilo zanimivega kroja, ki ga že nekaj časa nismo videli

A v Dubaj naj ne bi odšla sama - med kromprjevimi počitnicami naj bi tja odpotovala še Golobova dva otroka. Tina Gaber naj bi dopust še podaljšala, tako da je ni bilo na letalu, ki je letelo nazaj.

Mediji še poročajo, da naj bi bili med dopustom nastanjeni v hotelu Hilton Dubai The Walk. Ta ima štiri zvezdice, za nočitev v tem razkošnem hotelu pa je treba plačati 458 evrov. Malce smo pobrskali po spletu in na Facebook strani omenjenega hotela našli nekaj fotografij, ki dovolj zgovorno pričajo o tem, da je v njem res lepo.

Dubai je sicer priljubljena destinacija, kamor prihajajo turisti iz celega sveta, še posebej jeseni in pozimi, ko so temperature nizke. Tam je mogoče početi marsikaj, si ogledovati znamenitosti, se zabavati, nakupovati ... Zato ne čudi dejstvo, da se marsikdo odloči za kakšen teden dopustovanja v teh krajih.

BONUS VIDEO: Pogovor z Domnom Valičem: "Naslavljajo me kot lomilca ženskih src, kot da je to nekaj dobrega - kar zares ni"

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ