Robert Golob je zadnje čase tako zaseden, da se ne javi niti Tini Gaber, kaj se v resnici dogaja

25. 9. 2023
Deli
Robert Golob je zadnje čase tako zaseden, da se ne javi niti Tini Gaber, kaj se v resnici dogaja (foto: BOBO)
BOBO

Tina Gaber ima zadnje čase kot kaže veliko dela s tem, da na telefon uspe priklicati svojega srčnega izbranca, presednika vlade Roberta Goloba.

V teh dneh socialna omrežja gorijo od odzivov in komentarjev na video predsednika vlade Roberta Goloba, v katerem je kuharski virtuozinji Ani Roš čestital za nova uspeh, ko je njena Hiša Franko dobila kar 3 Michelinove zvezdice. "Ana Roš in ekipa Hiše Franko z uspehom treh Michelinovih zvezdic premikajo meje odličnosti. Na ambasadorje slovenske kulinarike doma in v svetu smo res lahko izjemno ponosni. Smo tudi država z največ zelenih Michelinovih zvezdic na prebivalca. Iskrene čestitke vsem prejemnikom teh prestižnih kulinaričnih priznanj. Pred današnjo uradno podelitvijo sem Ani tudi osebno čestital," je predsednik vlade zapisal ob videu, ki je dvignil veliko prahu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Seveda je video, ki so ga mnogi videli kot odmik od običajne protokolarne norme, na socialnih omrežjih doživel ogromno odzivov in mnogi so se na ta račun zelo zabavali. Na koncu pa se je iz vsega skupaj pozabavala tudi sama Tina Gaber, partnerica Roberta Goloba, ki je odzive zapakirala v svoj video in ob tem ves čas klicala Goloba, ki pa se ji logično "ni imel časa javiti", ko je imel toliko dela z vsemi "odzivi."

Rosvita Pesek ni skrivala, da je bilo slovo zanjo zelo žalostno
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

No, tudi Tinin video seveda ni šel neopazno mimo in tudi tokrat sta se javila oba tabora, tisti, ki jim je bil takšen video noro všeč in spet tisti drugi, ki se jim je zdelo, da to morda ni najbolj primerno in bi bilo bolje na vse skupaj pozabiti, vsekakor pa zabave tudi tokrat ni manjkalo.

Bonus video: Sam Garrett nam je v intervjuju odgovoril na nekaj vprašanj o glasbi, duhovnosti in podal navdihujoče sporočilo tistim, ki trenutno trpijo zaradi naravnih katastrof.