Tina Gaber: Aktivistka za pravice živali

Vir: Govori.se
19. 1. 2009
Misica Tina Gaber podpira pravice živali.

Na naše uredništvo je prišlo elektronsko sporočilo, ki nam ga je poslala bujna temnolaska, v njem pa je bila peticija Evropske unije, ki jo je podpisalo že na stotine ljudi. Peticija govori o omejevanju prevoza živih živali na osem ur in Tina je ena izmed podpisnic, predvsem lepo od nje pa je, da se je v elektronskem sporočilu spomnila tudi na to, da lahko s svojimi vezami in poznanstvi pomaga pri popularizaciji takšnih pozitivno naravnanih akcij.

 "Vedno, ko gre za živali, sem pripravljena pomagati, mogoče bi bilo celo najlepše, da takšnih prevozov ne bi bilo, a če že morajo biti, potem naj bodo humani in urejeni s strogimi pravili," je realna misica, ki se je že na zabavi Playboyevih zajčic, ki so humanitarno zbirale hrano za slovenska zavetišča, s svojim partnerjem Primožem Bohincem po naših podatkih najbolje izkazala, saj je prinesla zares veliko paketov hrane in igrač. "

Naj peticijo podpišejo tudi vaši bralci, zelo bom vesela, saj velikokrat zaradi dolgotrajnih prevozov živali na cilj pridejo mrtve," je še rekla Tina mi pa dodajamo povezavo do spletne strani.

PODPIŠITE PETICIJO

Značke: Tina Gaber

Priporočamo