Tina Gaber pokazala to malo bitjece in mi smo se čisto stopili

5. 10. 2023
Deli
Tina Gaber pokazala to malo bitjece in mi smo se čisto stopili (foto: Screenshot/Planet TV)
Screenshot/Planet TV

Zadnji posnetek Tine Gaber je mnoge povsem raznežil.

Partnerica predsednika vlade Roberta Goloba, Tina Gaber, je od nekdaj velika ljubiteljica in zagovornica živali. Na svetovni dan živali pa je Tina še posebej raznežila vse svoje sledilce, saj so bili mnogi vzhičeni, ko so videli, kaj je delila na svojem Instagramu.

Sanja Grohar pokazala, kakšno razkošje si je privoščila na dopustu

Tina je pokazala ljubek video, kjer je bila obkrožena s številnimi živalmi, ob tem pa je zapisala, da si je treba video pogledati do konca, saj je tam prizor, ki bo vsem vzel dih in jih čisto prevzel. Mi smo si video seveda pogledali do konca in res smo bili več kot navdušeni, da ne rečemo, da smo se čisto stopili in bili nad tem malim bitjecem več kot očarani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Predlagamo, da si ga pogledate tudi vi, saj vam bo prav gotovo polepšal dan. Danes pa je Tina že na poti v Zagreb, na Instagramu je sicer povedala, da je bolj malo spala, zato upamo, da ji bo šel dan čim bolje.

Bonus video: Sam Garrett nam je v intervjuju odgovoril na nekaj vprašanj o glasbi, duhovnosti in podal navdihujoče sporočilo tistim, ki trenutno trpijo zaradi naravnih katastrof.