Tina Gaber še dandanes tega ni prebolela, ne skriva dejstva, da ne more nehati misliti nanj

19. 5. 2023
Deli
Tina Gaber še dandanes tega ni prebolela, ne skriva dejstva, da ne more nehati misliti nanj (foto: Aleš Kocbek)
Aleš Kocbek

Že dolgo je znano, da imajo živali v njenem srcu poseben prostor in da se bori za njihove pravice.

Tina Gaber je ena od tistih znanih Slovenk, ki dobro ve, kako boli, ko se poslovi nekdo, ki je dolgo časa del posameznikovega življenj - tudi ko gre za hišnega ljubljenca. Vrsto let ga je imela tudi sama, šlo je za prikupnega psička po imenu Mash. Kot je zapisala v Instagram zgodbi, je pred kratkim minilo eno leto, ko ga več ni z njo.

Morda vas zanima: Ta znana Slovenka brez zadrege v bikinkah pokazala svoje kilogramčke, ob tem pa je bila še tako pogumna

"Skoraj leto je naokoli, odkar ni več mojega Masha. In danes prevzamem spominek, ki sem si ga dala izdelati v spomin na najino neskončno ljubezen," je zapisala. Ob tem je še dodala, da je vsaka beseda premalo, da bi lahko opisala, kako zelo ga pogreša. "Res je bil moj vse. Moj zlati kuža," je še dopisala na koncu. Na naslednji fotografiji je pokazala, da so njegovo fotografijo vdelali v obesek v obliki srčka, ki ga bo lahko nosila okrog vratu.

Prepričani smo, da so se z njenimi besedami lahko poistovetili številni, ki pogrešajo svoje živalice. Tisti, ki Tino spremljajo na družbenih omrežjih, vedo, da je bil Mash skoraj vedno z njo ter da je srčno skrbela zanj. Bila sta tako rekoč neločljiva. Ko se je poslovil, je na Instagramu objavila video posnetek, na katerem psiček počiva v njenem naročju in ob njem zapisala: "Mash, ljubezen moja ... najrajš' na svetu te mam. Pogrešala te bom. Moje vse si bil." Jasno je, da bo za vedno ostal v njenem srcu in da se bo spominjala njunih skupnih dogodivščin in poti, na katerih jo je spremljal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Oglejte si še iskren pogovor z vplivnico Indiro Ekić, ki v podkastu med drugim razkrije več o odelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki.