Neee, tole je sestra Tine Gaber Robertu Golobu povedala tik preden sta začela razmerje, tega pa res nismo pričakovali

18. 9. 2023
Deli
Neee, tole je sestra Tine Gaber Robertu Golobu povedala tik preden sta začela razmerje, tega pa res nismo pričakovali (foto: Instagram/gov.si)
Instagram/gov.si

V nedavnem intervjuju za Nedelo je Tina Gaber povedala mariskaj, med drugim pa tudi, kaj je njena sestra povedala Robertu Golobu o njenem karakterju.

Sestra Tine Gaber je že dolgo delala pri Robertu Golobu in ga je že dobro poznala, preden je potem Tina postala njegova partnernica in s tem tudi medijsko še bolj izpostavljena. Ko so jo v intervjuju za Nedelo vprašali "Kaj je bilo prej – je bil Robert Golob prej predsednik vlade in potem vaš partner ali je vaš partner postal predsednik vlade?" je Tina spretno odgovorila. "Zagotovo je bil najprej strogi šef moje sestre. (smeh)"

Robertu Erjavcu po smrti vlomili v hišo, tole naj bi iskali

Sestra Urša pa Robertu ni skrivala, kakšna je njena sestra Tina v resnici. "Svojemu šefu je dejala: »Da ne boste nikdar pozabili, da sem vas opozorila, da je Tina težek karakter.« Da, veliko smo se nasmejali, a sedaj, ko imamo v družini novega člana, je veselje neopisljivo. Ob tistem dobrovoljnem smehu in radoživih očkih je svet čudovit," je Tina povedala v intervjuju in se obenem raznežila, ko je začela govoriti o otroku svoje sestre Urše.

Ob tem pa Tina ni skrivala, kakšnega moškega nikoli ne bi želela imeti ob sebi. "Moški, ki bi ga vrtela okoli prsta, me ne bi zanimal niti sekundo," je bila zelo jasna, kakor tudi to, da še vedno ostaja zvesta sama sebi in seveda svojim načelom.

"Če bi dovolila, da me determinirajo le pričakovanja do partnerice predsednika vlade, bi se počutila, kot da sem zatajila samo sebe. V prvi vrsti sem Tina, to je edino, kar zagotovo vedno bom, in za svojimi stališči moram stati," je povedala.

V času, ko je partnerica predsednika vlade prav gotovo odločno izraža svoja stališča in prav gotovo ostaja zvesta sama sebi in zdi se, da se to v prihodnosti ne bo čisto nič spremenilo.

Bonus video: Pogovor Boruta Pahorja z gasilcem Sandijem, ki je reševal otroke iz poplavljenega vrtca.