Tina Gaber: Skriva novega fanta

Vir: Nova
3. 8. 2010

Po tem, ko sta Tina Gaber in prometni minister Patrick Vlačič razkrila, da več kot prijateljstva med njima ni, pa nam je uspelo izbrskati, zakaj minister pri Tini ta trenutek nima 'šans'.

Tina je letos opravljala hostesna dela na največjem navtičnem sejmu pri nas, tam pa naj bi spoznala tudi svojega sedanjega fanta, ki pa mu takoj na začetku naj ne bi posvečala posebne pozornosti, saj so jo opazili tudi v družbi Vlačiča in njenega nekdanjega fanta Primoža Bohinca, s katerim naj bi se v Alayi neki večer celo sporekla.

Ljubezenska zgodba Tine Gaber in njenega novega fanta, ki je po naših informacijah nekaj let mlajši od Tine, naj bi se razpredla tako daleč, da je bila pretekli konec tedna Tina v mestu rož opažena v družbi mladega, ponovno svetlolasega moškega, ki naj bi na Internautici tako kot Tina opravljal hostesna dela, in tudi to nakazuje na istega fanta, ki naj bi Tini ukradel srce.

Tina, ki je očitno želela svojo ljubezensko zvezo skriti, pa naj bi bila o svoji zvezi precej tiha, tudi ko gre za njene prijateljice, čeprav po naših podatkih v ljubezni precej uživa in se je nekaterim že zaupala, da gre za njeno največjo ljubezen do zdaj.