Tina Gaber naredila nekaj, kar številnim sploh ne bi padlo na pamet, samo poglejte ta prizor!

15. 4. 2024
Deli
Tina Gaber naredila nekaj, kar številnim sploh ne bi padlo na pamet, samo poglejte ta prizor! (foto: Mediaspeed/Anže Krže)
Mediaspeed/Anže Krže

Prijazne temperature, ki so skorajda že poletne, so v minulih dneh številne zvabile na morje.

Pomlad je na velika vrata zakorakala v našo deželo in dodobra ogrela zrak. Marsikdo je tako iz omar že potegnil kratke hlače in poletne obleke, številni pa so se ob koncu tedna odpravili na obalo. Med njimi je bila tudi srčna izbranka našega premierja Roberta Goloba, Tina Gaber.

Svojim sledilcem na Instagramu je pokazala, da se ni mogla upreti morju - namočila je noge. No, nekateri so kljub nič kaj prijaznim temperaturam morja že zaplavali, a zdi se, da Tina tega ni naredila - kljub temu, da jo je verjetno zelo mikalo. "Mi, pogumni. 😬😅ps: Na koliko stopinj se mora ogreti morje, da v njem z veseljem začofotate?," je ob tem spraševala svoje sledilce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Njeni sledilci so se takoj odzvali, nekaterim se je zdelo, da je zelo pogumna in sporočali so ji, da sami raje počakajo, da se morje še malce ogreje. Verjetno si je v minulih dneh marsikdo v morju namočil samo noge, tako kot ona sama, in sklenil, da še malce počaka s plavanjem.

Sicer pa je Tina med tistimi znanimi Slovenkami, ki še kako pazi na svoje dobro počutje in zdravje. Poskrbi za redno gibanje in uravnoteženo prehrano, zato ne čudi dejstvo, da komaj čaka na poletje, ko si bo privoščila veliko plavanja. Znano je, da ta dejavnost še kako krepi telo.

Pred kratkim je svoje sledilce presenetila z razkritjem, da se je odpovedala kavi. Kot je opisala v svoji Instagram zgodbi, je kava zelo vplivala na njeno počutje, zato jo je nadomestila z drugo sestavino. "Od januarja naprej ne pijem več kave, ker na moje telo nikoli ni vplivala pozitivno," je bila iskrena.

"Če sem jo spila, sem začutila močno pospešen utrip srca in neko nervozo, stalno živčnost, razdražljivost brez razloga. Odkar pijem matcho, sem desetkrat bolj mirna. Tudi kadar gre vse narobe. Please," je zaključila Tina.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk