Tina Gaber je s tem poskrbela, da je dodobra završalo in bila je videti ... (poglejte sami!)

26. 2. 2024
Deli
Tina Gaber je s tem poskrbela, da je dodobra završalo in bila je videti ... (poglejte sami!) (foto: Borut Živulović/Bobo)
Borut Živulović/Bobo

To pa se res ne zgodi prav pogosto, kajne?

Vajeni smo že, da prizori, ki jih na družbenih omrežjih objavi srčna izbranka našega premierja Roberta Goloba, Tina Gaber, požanjejo veliko pozornosti, tako javnosti kot medijev - in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Na hudomušen način je pokazala, kako preživljata nedeljo.

To je dan, ko se številni odpravijo na izlete ali pa v naravo, da si malce naberejo moči pred začetkom delovnega tedna. Očitno med slednje sodita tudi premier in njegova Tina. Kot je pokazala, sta se "na lepše" odpravila kar v trenirkah. To pa na prvi pogled res ni tako očitno, se vam ne zdi? Robert Golob ima oblečen eleganten plašč v kamelji barvi, ki pa je brezčasna.

Tudi Tina se je odločila za podobno barvo in na njej je videti fantastično! No, pod elegantnimi plašči pa oba nosita trenirke, on ima črno, ona pa svetlejšo. "Trenirkarji pa to," je ob lepem prizoru, ki je nastal v dvigalu, zapisala Tina in takoj "pobrala" veliko všečkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Hmm, če ste pomislili, da je izraz "trenirkarji" malce pomenljiv, se niste zmotili. In verjetno vam zveni znano, kajne? Pred več kot desetimi leti ga je namreč uporabila desnica, in sicer za opis profila volivcev nekdanje stranke Pozitivna Slovenija (vodil jo je sedanji ljubljanski župan Zoran Janković). Omenjeni stranki se je leta 2011 pridružil tudi Robert Golob.

Treba pa je povedati, da so trenirke zdaj že res modno oblačilo, ki ga je mogoče tako in drugače kombinirati - nič nenavadnega ni, če v mestu srečamo veliko ljudi, ki jih nosijo na način, ki je zelo v trendu. Gre za urbano modo, in ta kos udobnega oblačila so sprejeli mladi in malce manj mladi.

Zakaj ga tudi ne bi? Obstajajo res čudoviti in udobni kosi, ki jih je mogoče kombinirati z lepimi in funkcionalnimi supergami in elegantnimi plašči in jaknami, kot sta to pokazala naš premier in Tina.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord