To, kar je naredila Tina Gaber, se je nekomu za vedno vpisalo v spomin, marsikdo ji tega ne bi pripisal

15. 5. 2024
Deli
To, kar je naredila Tina Gaber, se je nekomu za vedno vpisalo v spomin, marsikdo ji tega ne bi pripisal (foto: Valter Leban/BOBO)
Valter Leban/BOBO

Je že tako, da na tiste, ki dvignejo glavo iz povprečja, vedno letijo kritike in slavni ter znani so pri tem na prvem mestu.

Ko se je izvedelo, da je v zvezi z našim premierjem Robertom Golobom, se je Tina Gaber znašla v središču pozornosti javnosti. To pa nima samo lepih plati, temveč tudi veliko tistih, ki niso ravno lepe. Že prej je bila vajena pozornosti javnosti, a tokrat je ta postala naravnost ogromna.

No, jasno je, da vsi vsem nismo všeč, kar Tina dobro ve, zato je bila tudi na kritike, ki so se pojavile, dodobra pripravljena in si jih ni jemala k srcu. Pomembno je, da sama ve, kakšna oseba pravzaprav je - tako kot njeni najbližji. Pred kratkim pa je pokazala, da ima še kako veliko srce, ko gre za njene prijatelje.

Med njimi je tudi naša znana vplivnica Katarina Benček, ki pričakuje dojenčka. Prijateljice - tudi Tina - so za njo pripravile lepo presenečenje, čudovito zabavo ob prihodu njenega otroka. Sama je to, kako je bilo vse skupaj videti, pokazala na svojem Instagram profilu in očarala s čudovitimi prizori.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATARINA Benček ✈travel&style (@katarina_bencek)

Kot je poročal Žurnal24, je Katarina veliko v Pulju. Vedela je samo za datum zabave, vse ostalo je bilo za njo veliko presenečenje. "Bilo nas je 12, od tega je bilo pet prijateljic iz gimnazije," je še dodala presrečna in prelepa bodoča mamica.

Tina in Katarina se poznata še iz srednje šole, vse od takrat sta ostali v stikih. Na zabavah ob prihodu dojenčka običajno potekajo tudi kakšne igre, in na njeni ni bilo nič drugače. Katarina je morala ugotavljati, katera od prijateljic je na sliki kot dojenček - in "zgrešila" je ravno pri Tini, kar je poskrbelo za veliko smeha.

Sama pravi, da je res lepo, da so se po dolgem času zbrale vse prijateljice in se lepo zabavale. Njej bo gesta prijateljic zagotovo ostala v lepem in večnem spominu, saj je fantastično, da so jo presenetile na tak način. Tina in Katarina sta si zagotovo imeli veliko za povedati - in sta se ob tem še kako zabavali. Bravo, punce!

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk