Tina Gorenjak v kopalkah zdaj končno pokazala, s kom uživa na dopustu in mnogi so ji zavidali tako zelo lepo družbo

15. 7. 2023
Deli
Tina Gorenjak v kopalkah zdaj končno pokazala, s kom uživa na dopustu in mnogi so ji zavidali tako zelo lepo družbo (foto: POP TV)
POP TV

Igralka Tina Gorenjak že uživa na zasluženem dopustu, tam pa seveda ni sama in mnogi ji njeno lepo družbo še kako zavidajo.

Igralka Tina Gorenjak je že objavila prve fotografije s svojega morskega dopusta in zdi se, da na njem letos še posebej uživa. Ne samo, da uživa v morju, soncu in dobri hrani, tudi družbo, ki jo ima letos na morju, je prava paša za oči. Tina je namreč na morje vzela kar svojo knjigo z naslovom Najti ljubezen, ki je všeč mnogim.

"Hvala vsem, ki ste jo kupili. Hvala za vaša številna sporočila in navdihujoče komentarje. Pišete mi mlajši in starejši, ženske in moški. Neizmerno sem srečna, da vam je knjiga prinesla toliko lepega in dobrega. To je zame največje darilo. Hvala vam iz srca!" je na svojem Instagramu zapisala Tina, ki ne skriva navdušenja nad dejstvom, da je knjiga med občinstvom tako zelo lepo sprejeta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial)

No, ni pa malo niti tistih, ki so opazili, da Tina letos na morju zapeljuje v zelenih kopalkah, ki so videti kot, da bi bile po naročilu narejene za našo igralko in mnogim se zdi, da je v njih videti noro zapeljivo. Njene obline v kopalkah kar kipijo, lepe pa so tudi njene manekenske noge, ki smo jih lahko občudovali tudi v šovu Zvezde plešejo, kjer je pokazala zavidljivo plesno znanje.

No, Tina ne skriva, da je že nekaj časa spet srečna v ljubezeni, na račun svoje samskosti pa je naredila celo monokomedijo Večno samska, ki je bila velik hit, a vse se zdi, da zdaj tudi sama že nekaj časa piše ljubezensko pravljico in uživa v novi sreči.

Preberite še: Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

Morda vas zanima tudi: 

Voditelj in nekdanji predsednik Slovenije Borut Pahor je v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha gostil priznanega avtomobilskega oblikovalca Roberta Lešnika. Slovenec, ki je dokazal, da s talentom in trdim delom lahko posežeš po sanjah in da tuji jezik ni ovira.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu