Tina Maze je res izjemno elegantna, samo poglejte si te vrtoglave petke!

Tina Maze je res izjemno elegantna, samo poglejte si te vrtoglave petke! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
21. 6. 2021

Udeležila se je otvoritve prav posebne razstave v Galeriji Velenje.

Naša nekdanja smučarska šampionka Tina Maze ni blestela samo na belih strminah, temveč se je izkazala tudi kot odličen fotomodel. Svoj obraz je posodila nekaterim znanim blagovnim znamkam in nastopila v vlogi manekenke - marsikdo se še zagotovo spomni čudovitih fotografij, ki so nastale za Zlatarno Celje.

Zdaj so te fotografije, ki jih je posnel Peter Marinšek, na ogled v Galeriji Velenje, ki jo je obiskala tudi Tina. Ob tem je nastal prizor, ki je Tinine sledilce na družbenem omrežju pustil brez sape, saj je v objektiv ujeta njena elegantna podoba.

Tina si je namreč svoje fotografije ogledala v živo, za to priložnost pa se je še posebej lepo uredila, njen stajling pa je požel občudovanje. Izbrala je srednje dolgo elegantno pariško modro krilo in top z bleščicami, obula pa si je elegantne salonarje z visoko peto, ki so prav take barve kot krilo.

Nič čudnega ni, da je navdušila, saj se še vedno lahko mirno postavi pred objektiv in pozira kot fotomodel, kar njeni zvesti oboževalci dobro vedo. Kljub temu, da se je poslovila od aktivnega tekmovanj na belih strminah, se še vedno ukvarja s športom, kar se na njeni postavi še kako pozna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Priporočamo