Tina Maze je s tem jeklenim lepotcem zelo zadovoljna, ob njega se je postavila v tako elegantni opravi, da jemlje dih!

Tina Maze je s tem jeklenim lepotcem zelo zadovoljna, ob njega se je postavila v tako elegantni opravi, da jemlje dih! (foto: Instagram/Tina Maze) Instagram/Tina Maze
15. 3. 2023

Naša najuspešnejša alpska smučarka Tina Maze je ena od tistih oseb, ki se zaveda dejstva, da mora biti njen jekleni konjiček zanesljiv in varen.

Že pred časom je svojim oboževalcem pokazala, kakšen avtomobil ima na preizkušnji in že takrat požela navdušenje. "Ali poznate znamko DS?" je med drugim nagovorila svoje sledilce.

Preberite še: Nataša Tič Ralijan se je odločila, da tega ne bo skrivala in tukaj je fotografija

"Ko sem ga kdaj pa kdaj opazila na cesti, sem se vedno spraševala, kaj pomenita ti dve črki. Sedaj sem ugotovila, da D pomeni different in S Spirit - Different Spirit. Sama bi (op. p.) se opisala kot drugačno po duši in tisti, ki me poznate, veste, da rada naredim stvari kdaj drugače od pričakovanj. Veselim se novih trenutkov, krajev in čustev, do katerih me bo pripeljal ta novi avto. Z vami bom delila svojo pot in za vas zapisovala ‘dnevnik na poti’. Še vedno z namenom, da vas navdušim! Pa čeprav tokrat ‘le s pisanjem’," je takrat sporočila.

Morda bi vas zanimalo: Ana Tavčar iskreno o tem, kako je po ločitvi z njo in z njenim bivšim soprogom (bila je zelooo iskrena)

Zdaj, ko je od začetka preizkušnje minilo kar nekaj časa, pa je objavila fotografijo, na kateri je v družbi avtomobila, nad katerim je bila očitno navdušena. "Še vedno, po mesecih vožnje, je novi DS 7 presenetljivo čaroben. Vožnja z njim je nekaj, kar do sedaj še nisem izkusila, podnevi in ponoči," je med drugim zapisala Tina, ob tem pa je bila videti zelo elegantno v čudovitem hlačnem kostimu in topu iz svetlečega se materiala. Moramo priznati, da smo nad videnim navdušeni - tako nad Tino kot nad vozilom. Delite naše navdušenje tudi vi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

  • Morda vas še zanima: Na izlet smo se odpeljali z enim najbolj modnih in zaželjenih avtomobilov letošnjega leta. Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.