Tina Maze na počitnicah pokazala, kako uživa, tokrat je ohladitev poiskala drugje in navdušila s svojo pričesko

Tina Maze na počitnicah pokazala, kako uživa, tokrat je ohladitev poiskala drugje in navdušila s svojo pričesko (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
2. 7. 2021

Naša nekdanja smučarka poskrbi za to, da je njeni družini v prostem času res lepo.

Tina Maze svoje oboževalce in spletne prijatelje rada malce "pocrklja" z lepimi prizori in občasno pokaže, kako preživlja dragocene trenutke brez obveznosti. Vedno je oboževala naravo, čuti se neločljivo povezano z njo, tako da smo jo tudi v preteklosti lahko videli sredi neokrnjenega zelenja.

Poleti se rada odpravi na morje, a zatočišče pred visokimi temperaturami in vročino poišče še ob rekah in jezerih. Tokrat se je odpravila k Soči, v kateri je zaplavala in z lepim prizorom marsikoga razveselila.

Objavila je namreč fotografijo, na kateri je sproščena in z razpuščenimi lasmi, ki so zdaj že resnično dolgi. To je pričeska, ki ji zelo lepo pristoji - je povsem naravna, barva njenih gostih las pa je malce svetlejša, kar gre pripisati sončnim žarkom.

Ob lepem prizoru je Tina preprosto zapisala verze iz pesmi našega pesnika Simona Gregorčiča: "Krasna si, bistra hči planin. Brdka v prirodni si lepoti, ko ti prozornih globočin nevihte temne srd ne moti — krasna si, hči planin...." in s tem navdušila sledilce, ki so se enoglasno strinjali, da je krasna tudi Tina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)