Tina Maze naredila nekaj, kar ne stori prav pogosto: Pokazala je, kako velika je že njena hčerkica Anouk, ki odrašča v pravo mlado damo!

Tina Maze naredila nekaj, kar ne stori prav pogosto: Pokazala je, kako velika je že njena hčerkica Anouk, ki odrašča v pravo mlado damo! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
29. 11. 2022

Ah, res je prava mala princeska!

Naša nekdanja smučarska šampionka Tina Maze nadvse uživa v svojem življenju s partnerjem Andreo Massijem in njuno hčerkico Anouk. Sama svoje zasebnosti ne razkriva, a tu pa tam le naredi kakšno izjemo. Tudi tokrat jo je - oboževalcem je pokazala svojo hčerko, ki je zdaj že prava mala damica!

Anela Šabanagić uživa, pokazala pa je tudi stajling, v katerem je videti fantastično, take hlače boste hotele imeti tudi ve (in jih nositi kot ona)

Drži se pravila, da hčerkinega obraza jasno ne pokaže, in tudi ta prizor, ki ga je objavila na Instagramu, ni nobena izjema. Malo Anouk vidimo samo od daleč - jasno je, da je punčka svetlolaska, in za svojo starost kar visoka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Naša nekdanja smučarka je sliko, na kateri je s hčerko, objavila tudi na svoj rojstni dan, ki je maja. Videti je, da je tudi Anouk navdušena nad smučanjem in se z veseljem pridruži svoji mami, ki je še vedno velika rekreativka (in smuči NI odložila v kot). Tudi na tem prizoru, ki je raznežil številna srca, punčkin obraz ni viden, saj je "skrit" pod zaščitno opremo. No, pomembno je, da odrašča ob ljubečih starših, ki skrbno bedita nad njo in njenim dobrim počutjem, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)