Tina Maze ni skrivala, da jo je to močno ganilo, tako se je odzvala na solze nekoga, ki ji pomeni veliko

Tina Maze ni skrivala, da jo je to močno ganilo, tako se je odzvala na solze nekoga, ki ji pomeni veliko (foto: Goran Antley) Goran Antley
28. 9. 2022

Vnovič je pokazala, da ima veliko srce.

Pred kratkim se je od tekmovanj poslovil švicarski tenisač Roger Federer, ki se je zapisal v srca številnih športnih navdušencev, oboževalcev, pa tudi kolegov in rivalov. Njegovo slovo so spremljale tudi kamere in jasno je, da marsikdo ni mogel skrivati svoje ganjenosti. Jasno je, da so športniki nasprotniki na igrišču, ko pa stopijo z njega, pa so pravzaprav dobri kolegi in celo prijatelji.

Preberite še: Nika Urbas pokazala, kakšno spodnje perilo jo navdušuje: V njem je pozirala kot pravi fotomodel, čudovita je!

V prvi vrsti je ob Federerju sedel Španec Rafael Nadal in oba sta si brisala solze z obraza.

Lepo in čustveno slovo marsikoga ni pustilo ravnodušnega - nanj se je odzvala tudi naša nekdanja smučarka Tina Maze. Na svojem Facebooku je zapisala: "To je nad vsem ... Ne najdem pravih besed. Moje največje spoštovanje vsem," je zapisala v svoji objavi, ob kateri je označila Nadala, Federerja in še Novaka Đokovića, ki se je prav tako udeležil dogodka.