Tina Maze obračala glave, ko se je pojavila s tako pričesko, vsem morda ni bila všeč

Tina Maze obračala glave, ko se je pojavila s tako pričesko, vsem morda ni bila všeč (foto: Arhiv) Arhiv
13. 10. 2022

Nekdanja alpska smučarka Tina Maze že nekaj let uživa v športnem pokoju in ni skrivnost, da je še vedno močno povezana z belo karavano, le da na drugačen način in v vsem skupaj zelo uživa.

Naša odlična alpska smučarka v pokoju, Tina Maze, tudi zdaj, ko ne tekmuje več profesionalno, še vedno ostaja tesno povezana z belimi strminami, a ji je to zdaj v veliko veselje, saj je deležna veliko manj stresa in športnih pritiskov, ki jih je bila deležna skozi svojo uspešno kariero.

Preberite še: Na ušesa nam je prišlo, da se je ta znana Slovenka ločila! To je vse, kar vemo!

Nedavno se je tako mudila v Avstriji, kjer je potipala, kakšen je teren pred novo smučarsko sezono, obenem pa še vedno testira smuči enega izmed glavnih opremljevalcev v alpskem smučanju.

Preberite še: Voditeljica POP TV pokazala skoraj golo zadnjico v kopalkah, res je zapeljiva

A danes je veliko bolj sproščena, kar velja tudi za njene pričeske, kjer si dovoli veliko več in lahko bi rekli, da ima zadnje čase izjemno mladostne frizurce.

Eno takšnih je nosila tudi v Avstriji, ko je svoje dolge lase spela v razmršeno figo in pri tem delovala noro mladostno. Vsekakor dobra izbira, že res, da to morda komu ni bilo všeč, a večina se je prav gotovo obračala za njo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)