Tina Maze pokazala, kako zelo uživa na snegu in kako je pogrešala smučanje

Tina Maze pokazala, kako zelo uživa na snegu in kako je pogrešala smučanje (foto: Goran Antley) Goran Antley
9. 12. 2019

Nekdanja alpska smučarka Tina Maze ne skriva, da še vedno izjemno uživa na snegu in da zdaj smuča le še za svojo dušo.

Najboljša slovenska alpska smučarka v zgodovini Tina Maze se po rojstvu hčerke Anouk, s partnerjem Andreo Massijem sta se jo razveselila februarja lani, posveča pretežno družini. Še vedno dela z večino partnerjev, ki so jo podpirali tudi med kariero, in s tem so povezani tudi skoraj edini njeni sedanji nastopi v javnosti.

A ni skrivnost, da Tina še vedno rada stopi na smuči in na snegu zdaj še bolj uživa, ker ni več obremenjena z rezultati in se lahko le prepusti belim strminam in zimski idili. Mazejeve že štiri leta ni v resnem tekmovalnem vrvežu. "Tekmovanj sploh ne pogrešam, mogoče še kak zavoj, a le zase, za svojo dušo. To bo na vrsti, ko bo zapadel sneg," je pred časom za STA dejala Tina.

Tako je bilo tudi nedavno, ko se je odpravila na smučišče in videlo se je, da ji snežne razmere še kako godijo, saj je bila prešerno nasmejana. Vsi se sprašujejo ali bo šla njena prvorojenka po njenih stopinjah, no za zdaj je verjetno še prezgodaj napovedovati, a morda se bo uresničil stari rek, ki pravi, da jabolko ne pade daleč od drevesa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What’s your model? #skiing #office #fortheperfectline #milka #zavarovalnicagenerali #adria #volkensportfiesch

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83) on