Tina Maze presenetila in pokazala svojo hčerkico, tako velika je že njena Anouk, samo poglejte ju!

Tina Maze presenetila in pokazala svojo hčerkico, tako velika je že njena Anouk, samo poglejte ju! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
4. 5. 2022

To je nekaj, kar naredi le redko, zato je veselje med njenimi oboževalci toliko večje!

Naša nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze zdaj uživa v družbi svoje družinice, hčerkice Anouk in partnerja Andrea Massija. Seveda je še vedno zelooo aktivna, saj se pogosto poda na zasnežene strmine in se prepusti užitkom smučanja.

A pri tem ni več sama - zdaj jo že spremlja mala Anouk, ki v tem zimskem športu očitno na vso moč uživa, prav tako kot njena mama. Tako bi vsaj lahko rekli po prizoru, ki ga je objavila Tina. Le redko se zgodi, da pokaže svojo hčerko, zdaj pa je naredila izjemo, saj je šlo za poseben dan. Na praznični 2. maj je Tina namreč dopolnila 39 let in očitno je rojstni dan proslavila prav na smučišču v družbi hčerke.

"Ti si najboljše rojstnodnevno darilo," je ob prikupni fotografiji zapisala Tina, njena Anouk pa je pokazala, da je še kako navihana, saj je nagajivo dvignila smučko. Sicer pa je prikupna deklica februarja upihnila svojo četrto svečko in videti je, da hitro odrašča. Prezgodaj je še ugibati o tem, ali bo šla po maminih športnih poteh, pomembno je, da uživa v pozornosti in ljubezni svoje družine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)