Tina Maze PRESENETILA z novo pričesko, kaj pravite, kako ji pristoji? Namig: ni več tako zelo dolgolasa!

Tina Maze PRESENETILA z novo pričesko, kaj pravite, kako ji pristoji? Namig: ni več tako zelo dolgolasa! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
3. 10. 2022

Ooo, kako je lepa! Ta pričeska je malce drugačna, a poudari tisto, kat Tina nosi v sebi.

Naša nekdanja smučarka je izjemno lepa dama, ki prisega na naraven videz. Tina Maze je še vedno športnica od glave do pete, tako da s svojimi aktivnostmi uskladi tudi svojo pričesko. Ima goste lase, najbolj preprosto pa je, da si splete kito ali naredi čop, ko se loti športnih aktivnosti.

Preberite še: Tanja Žagar zdaj o ločitvi: "Ne vem, zakaj bi živel v odnosu, ki si ga ne želiš več."

Ko pa gre za kakšno uradno, slovesno priložnost, je Tina urejena od glave do pete. Enako samozavestno nosi športna oblačila in večerne obleke, v katerih je prava paša za oči. Takrat tudi več pozornosti posveti svojim lasem, ki jih uredi v preproste, a lepe pričeske.

Zdaj pa se zdi, da si je nekoliko skrajšala lase, ki so bili že precej dolgi, in osvežila barvo z nekaj svetlimi prameni, ki deluejjo povsem naravno, kot da bi jih samo posvetlilo sonce! Nad spremembo je bila očitno zelo navdušena, saj je svojim sledilcem s ponosom pokazala, kako je videti zdaj.

"Počutim se 10 let mlajše s to pričesko. Ne vem, zakaj sem čakala," je zapisala Tina in tako pokazala navdušenje, ki so ga z njo delili tudi sledilci in oboževalci. Ti so ji namenili veliko komplimentov. Eden od komentatorjev je zapisal, da se mu zdi s tako frizuro podobna Jennifer Aniston.

Mi pa samo pravimo: preprosto čudovita je!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)