Tina Maze tega ne naredi pogosto, zato je presenečenje toliko večje, gre za njeno hčerkico ...

9. 2. 2024
Deli
Tina Maze tega ne naredi pogosto, zato je presenečenje toliko večje, gre za njeno hčerkico ... (foto: Sami Rahim)
Sami Rahim

Naša nekdanja smučarka velja za osebo, ki svoje zasebnosti ne skriva, a tokrat so oboževalci ostali brez besed ...

Naša nekdanja smučarska šampionka Tina Maze zdaj živi precej drugačno življenje. Bele strmine, na katere se občasno še poda kot rekreativka, je zamenjala za družinsko življenje, v katerem nadvse uživa. S partnerjem Andreo Massijem sta ponosna starša mali Anouk, ki je pred kratkim upihnila šesto svečko na rojstnodnevni torti.

Ja, čas res hitro teče, bi lahko rekli, kar dobro vedo tisti, ki imajo otroke. Tudi Tina, ki vsak prosti trenutek preživi v družbi hčerke, ki jo ima najraje na svetu. Rojstni dan svoje edinke je obeležila na lep način in raznežila srca svojih številnih oboževalcev, ki nikoli ne bodo pozabili njenih neverjetnih uspehov.

"Plešem na ledu do zime z mojo punčko, ki je včeraj dopolnila 6 let! Tako sem vesela in hvaležna za to darilo! Vsak trenutek s tabo je neprecenljiv in odraščanje s tabo se zdi kot še en olimpijski krog! Rada te imam, naj se tvoje sanje uresničijo," je Tina zapisala ob lepi fotografiji, na kateri uživa med drsanjem na ledu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Nekdanja smučarka je ena od tistih znanih Slovenk, ki je sklenila, da svojega otroka ne bo izpostavljala vedno radovedni javnosti, tako da njenega obraza - če že objavi kakšno sliko - nikoli ne pokaže. Do take odločitve ima vso pravico in jo je potrebno spoštovati.

Vseeno pa občasno da do znanja, kako zdaj preživlja dneve in jasno je, da v svojem družinskem življenju in tempu nadvse uživa. Njena hčerkica ima vso pozornost in ljubezen staršev in jasno je, da ji bosta oba vedno stala ob strani.

Sicer pa ravno februarja mineva 10 let, odkar je Tina Maze osvojila dve zlati olimpijski medalji v Sočiju. V smuku si je najvišjo stopničko delila z Dominique Gisin, v veleslalomu pa je premagala vso konkurenco. Mazejeva je kariero uradno končala leta 2017, leto pozneje pa se je razveselila hčerke Anouk. 

Preberite še: