Tina Maze se veseli starševstva - povila bo deklico!

Tina Maze se veseli starševstva - povila bo deklico! (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Story
21. 11. 2017

Slovenska zimska junakinja Tina Maze je pred letom dni postavila smučke v kot in se podala na novo življenjsko pot, polno novih izzivov. Vse od njenega slovesa od belih strmin so bila namigovanja o nosečnosti vedno glasnejša, na začetku tedna pa jih je z objavo na družabnih omrežjih tudi potrdila - izvedelo pa se je še, da pričakuje deklico!

Najboljša slovenska smučarka bo tako v prihodnjih mesecih vse dotedanje obveznosti zamenjala za pleničke in dudice, saj se bosta s partnerjem Andreo Massijem v tej zimi razveselila nove družinske članice.

Govorice o domnevni nosečnosti so se pojavile že po tem, ko se je rjavolaska na Mercedes Benz Fashion Weeku na začetku oktobra prikazala v dosti bolj ohlapnih oblačilih, kot smo je vajeni, očitno pa se je parček v sredini novembra vendarle odločil z veselo novico razveseliti tudi navijače in privržence nekdanje bele kraljice. "Letošnja zima bo zelo posebna ... pričakujeva novo poezijo - novo življenje! Ni besed, kako srečna sva in kako zelo se veseliva nove, starševske vloge," je na družabnem omrežju zapisala Tina, ki je v 24. tednu nosečnosti.

Smučarka sicer nikoli ni skrivala svoje velike ljubezni do otrok in želje po tem, da bi nekoč postala mama, saj bi bila namreč učiteljica razrednega pouka, če ne bi osvajala lovorik na belih strminah. Očetovske vloge pa se je že pred meseci veselil tudi njen izbranec Andrea Massi. "Vloge očeta sem si vedno želel, seveda pa je šport imel v teh letih prednost. Z mojo sestro sva se tudi v tem razlikovala. Moja želja po družini je bila vedno prisotna, pri njej pa ravno nasprotno," je pred časom v intervjuju za Val 202 povedal Italijan, ki se odlično razume z otroki svojih prijateljev. Prav tako meni, da je treba otroku v življenju dati kar se da največ možnosti in ga ne prikrajšati za nič, saj najbolj na tem svetu ceni prav malčke in živali. Paru seveda iskreno čestitamo tudi mi, morda pa to pomeni tudi, da je kraljica belih strmin vendarle dobila tudi svojo naslednico.

Besedilo: Nika Arsovski // Fotografije: Goran Antley

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story47/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 47/2017

Story 47/2017, od 16. 11. 2017